Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 1 -Тема 38

• 29 909
  • 613
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград
Честит рожден ден, mimeime     bouquet

Моля, който има нетна за К2, да ми напише кодовете за сенки-стик Арабски блясък - сините, златната чантичка, синия крем за ръце и пяната за вана диня   Praynig
Арабски блясък - 00950
златна чантичка - 29975
син крем за ръце - 00091
пяна за вана диня - 25973

# 181
  • гр. Пловдив
Попитах за интернет предложенията и ми се отговори следното:
"Здравейте,
за момента информацията,която имаме е,че през К01/2009
няма да има интернет предложения!
Лек ден!
Благодарим Ви, че посетихте нашият сайт!
Ейвън Козметикс България!"
 Rolling Eyes

Да попитам. Предлага ли се само руж или единствения руж е само на перли?

# 182
  • София

Много много благодаря   bouquet

# 183
Добре че някой се сети да попита за интернет предложенията,поне да знаем,че няма да има и да не се питаме и чудим постоянно.Браво на zvetellina  bouquet

# 184
  • София
Честит рожден ден на mimeime !Да си жива  издрава, много щастлива  и обичана! 
Мисля, че не е коректно да обвинявате координаторите за тези неща.Ние не можем да помагаме и да оправяме всички грешки.Казаха какъв е начина да се оправи проблема, пък и достатъчно грамотно са написани двата кода.Преди време и аз бях направила тази грешка, и си платих като поп, даже и не върнах продукта, но както и да е.Става въпрос за това, че координаторите служат за връзка между Ейвън и представителите, те ги обучават и помагат, и поне от моя страна се полагат големи и непрекъснати грижи за представителите.Не бива да си мислите, че нищо не правим за вас, не е коректно. Naughty

Мило Наденце, първо, благодаря на теб и на всички останали момичета за прекрасните пожелания Hug, второ, по въпроса за координаторите, мнението ми изобщо не е лично към теб или към момичетата, които пишат тук, напротив! Вие сте отзивчиви и винаги предлагате вариант. Ако изобщо разчитам на някой за подкрепа, то това сте вие Heart Eyes. Аз имах предвид тези координатори, които директно ни отпарят с "нищо не може да се направи". За съжаление, те са болшинство.

# 185
  • Разград
mimeime, Честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 186
Честит празник на mimeime и на всички именици!
Да сте живи и здрави, много щастливи и големи късметлии.

# 187
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник и от мен!
Много, ама наистина много здраве за всички, които имат повод да почерпят днес!

# 188
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ Grinning Grinning

# 189
Извинявайте, че се намесвам в темата на представителите, но ми дадоха каталог К 01/2009 и от стр.28 си харесах един крем : Avon Solution  Ageless Results Renewing Day Cream.
искам да попитам за какъв тип кожа е , за каква възраст е /аз съм на 32/ и подходящ ли е за суха и дехидратирана кожа и за зимата?

Благодаря предварително  bouquet  bouquet

# 190
  • Някъде тук
mimeime, Честит рожден ден!  newsm59

Честит имен ден на всички именници! Peace

# 191
Извинявайте, че се намесвам в темата на представителите, но ми дадоха каталог К 01/2009 и от стр.28 си харесах един крем : Avon Solution  Ageless Results Renewing Day Cream.
искам да попитам за какъв тип кожа е , за каква възраст е /аз съм на 32/ и подходящ ли е за суха и дехидратирана кожа и за зимата?

Подходящ е, аз съм на 33 също със суха кожа и съм доволна от него, но съм много по-доволна от серията ANEW, особено от ревитализиращият  серум и ревитализиращият нощен крем - Anew rejuvenate, на стр. 31. Супер са!

# 192

Предлагам ти тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353622.165 Там продуктите се обсъждат от клиенти и представители. В същото време най-подходящия човек, към който можеш да отправиш въпросите си, би трябвало да е представителят, който ти предлага каталога. Той също така би трябвало да може да ти предложи мостри. Аз лично, както monadirs, съм по-доволна от серията Аню.

# 193
Платих на пъвият работен ден и .....

Е само моита ли я задържаха Crossing Arms
И понеже неможах и факс да пратя (бях на работа) и я изтпиха Close
И сега ще чакам да ги светнат от банката, че съм внесла и ще пускам експресна  ooooh!

Честит имен ден на именниците Simple Smile

И честит рожден ден на mimeime

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 19:31 от sisi_mi6i

# 194
и моята поръчка беше задържана съответно днес изтрита.мн ме е яд на тях.но наистина рядко се намират свестни координатори

Общи условия

Активация на акаунт