Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 1 -Тема 38

• 29 829
  • 613
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Кутиите  с почистващите тампони ми светнаха в червено, а имах поръчани 2 и едната от четките за коса,явно не всички ще ги има.
А и поръчката ми е задържана,тъй като плати х в понеделник сутринта,след всички тези почивни дни,някой има ли представа кога се получава задържаната поръчка със следващата кампания ли?От толкова години съм представител,ама накрая се изложих и аз hahaha

И аз като теб платих на 5.01., ха днес, ха утре и така. Днес пуснах редовна и сега виждам, че е фактурирана. Даже още не са ми отразили в сайта плащането и са натрупали двете суми, но пък не пише, че имам изтекъл срок. Та това е при мен.

# 136
  • о`майна лунна нощ е
При мен в недостиг са някакво писмо и нещо със СМС.  ooooh! След описанието им с номер и име следва: Няма наличност. Не поръчвай! Че аз не съм ги поръчвала тия хартийки, бре!!!
Много съм заядлива днес. Съжалявам.

# 137
Помагайте, че нещо не мога да разбера. Имам поръчки за продукти със златните карти. Фактурирани са ми на по-висока от обявената в брошурата цена, т.е., не са на цена със златна карта. Пропущам ли нещо?!

# 138
  • София
Помагайте, че нещо не мога да разбера. Имам поръчки за продукти със златните карти. Фактурирани са ми на по-висока от обявената в брошурата цена, т.е., не са на цена със златна карта. Пропущам ли нещо?!

Направо им пиши, не ги оставяй на мира. Миналата година имах подобен проблем, свързан с парите, и бях адси настоятелна да ги накарам да не ми излизат с номера- "обърнете се към вашия...". И си свършиха работата, че и ми се обадиха по телефона даже.

# 139
  • Горна Оряховица
Нали имаше по два кода един за цена с карта и един за цена без карта,да не си ги объркала,аз без малко да напиша кода за този без отсъпка,сигурно на такива грешки разчитат Mr. Green

# 140
Леле, каква съм патка! Въобще не съм се вгледала в по-ситния код! И сега не мога нищо да направя, нали?

# 141
  • София
Нали имаше по два кода един за цена с карта и един за цена без карта,да не си ги объркала,аз без малко да напиша кода за този без отсъпка,сигурно на такива грешки разчитат Mr. Green

Да, може и това да е. Не се сетих първоначално, защото вече все ни се струва че грешат. И не без основание си го мисля.

# 142
Момичета,уморих се да чакам специалните и току що пуснах поръчка,яд ме е,че чантата Габриела свети червено.За помпащите-дълготрайните сенки Steel,също светят червено...ще се разделяме с Ейвън май,в последно време взеха да ме дразнят много #2gunfire

# 143
Здравейте и от мен. Аз съм Координатор от Русе и постоянно следя темите за Avon във форума, но днес вече се реших да драсна и аз някой ред. Ще се радвам,ако мога да помогна на някой от вас. Вчера пуснах моята първа поръчка за тази година и бях много изненадана, като видях че всичко е в наличност (не се беше случвало скоро  Wink )

# 144
Аз вече имам фактура.
"Няма в наличност, не поръчвай" са чехлите за педикюр и душ-гела On power, както и спрея Tomorrow от нетната, разните там писъмца и нещо СМС-писмо...А от Брошурата нищо не ми липсва.

# 145

Можете ли да ми кажете дали някой е имал проблем да му спират поръчката или да не я  фактурират ако е платил на 5.01.2009 50ст. вместо 1лв?

# 146
сега си видях фактурата - чантата Габриела - шоколад я няма - за следваща поръчка... Добре, че си е за мен

# 147
И аз го направих същия номер #Cussing out
Писах им още нямам отговор.Звънях на координаторката си тя ще им звъни сутринта и аз ще им се обадя.

# 148
  • Пловдив
Леле, каква съм патка! Въобще не съм се вгледала в по-ситния код! И сега не мога нищо да направя, нали?

в краен случай връщаш и поръчваш отново.
Но попитай координаторката/зоналната ти дали не може да се оправят нещата  Peace

# 149
  • София
сега си видях фактурата - чантата Габриела - шоколад я няма - за следваща поръчка... Добре, че си е за мен

И при мен така. Всичко друго си идва. Даже календарчетата.  Simple Smile

С очудване видях, че са ми сметнали нетната към топството. Аз имах само коректора за пъпки, но е към сумата за топ клубовете.   Shocked Да не би само, ако са в недостиг, тогава да не ги смятат.  Thinking

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 03:35 от bebsun

Общи условия

Активация на акаунт