?Въпроси всякакви?

• 1 875 272
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 505
Пийни един валериан преди това.  Mr. Green

# 2 506
Пийни един валериан преди това.  Mr. Green
И се въоръжи с търпение, но наистина не си забравяй розовите хапчета. Ще останеш много изненадана от гимнастиките, с които сумата ще се появи в съвсем мижитурен вид.  Laughing

# 2 507
Някой знае ли ж.к. Обеля 2 в София кое РПУ се води - 2ро или 9то? И къде се подава за нови документи? Че нещо не мога да открия точна информация в нета  newsm78

# 2 508
Аз знам,че сумата ще е мижава,но поне да проверя.Кой знае какво ще ми кажат Mr. Green

# 2 509
...Кой знае какво ще ми кажат Mr. Green
                            Например, че им дължиш  Twisted Evil?

# 2 510
Не само, че ще е мижава, но и няма да ти я дадат. Съвсем еднолично са решили суми под 20 лв. да не изплащат.
Съвсем произволна сметка: 1 млн книжки с по 19 лева... Смятай!  Wink

# 2 511
Не само, че ще е мижава, но и няма да ти я дадат. Съвсем еднолично са решили суми под 20 лв. да не изплащат.
Съвсем произволна сметка: 1 млн книжки с по 19 лева... Смятай!  Wink

Това ми се струва невъзможно. И 5 лв. да има на влог, трябва да й ги изплатят.

ПП - преди години имаше ЗЛОУПОТРЕБИ в един клон в малко градче, където служителка беше закривала малки сметки и беше лъгала хората, че е по решение на банката. Но я хванаха.

# 2 512
Не мога да се свьржа.След малко ще се обадя пак.В книжката ми сумата е била 82 лева.Сега сигурно нищо няма newsm78

# 2 513
82 лв. преди или след деноминацията?

# 2 514
Книжката ми е от 1985г Mr. Green.Доста преди деноминацията ,но исках да провееря все пак.

# 2 515
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Само да не ти поискат да им платиш. Аз имах стара сметка с около 20 лв. в една банка и миналата година се поинтересувах за нея. Оказа се, че дължа пари  Shocked. Били си начислявали такси за обаботка и не знам какво още и си теглели от тези пари, та съм отишла на минус даже. Предложиха ми да внеса въпросните 4-5 лв. и я закрият срещу още не помня каква такса.  Mr. Green Изсмях се, да си теглят минуси от минусите. Нямах нерви да се заяждам и пиша жалби.

И на мен ми е интересно какво е станало с парите на Шефчето. На дъщеря ми бяхме направили детски влог в ДСК през 1992-3 г. и за проверка трябваше да ходим двамата с баща й и така и си остана, вече е пълнолетна и е време да видим и ние суровата действителност. Бях забравила за влога (не е голям). Благодаря за подсещането.   bouquet

# 2 516

Това ми се струва невъзможно. И 5 лв. да има на влог, трябва да й ги изплатят.

В ДСК всичко е възможно.  Whistling

# 2 517
Някой може ли да ми каже друг телефон на ДСК? Аз намерих два телефона и са постоянно заети.(070010375, 980-64-77)

Обадих се най-после.Много любезно ми отговориха,че моето ЕГН не фигурира при тях.Каза ми да проверя в клона от кьдето е издадена книжката.Евентуално може да не са ми вкарали данните в компютьра, защото било преди доста време.Този клон обаче може вече да не сьществува newsm78.Ще ходя да тьрся ,не ми е за мижавите пари . Както казвате може да имам да давам .Обаче ми стана интересно защо ме няма.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 15:30 от Шефчето

# 2 518
Не мога да се свьржа.След малко ще се обадя пак.В книжката ми сумата е била 82 лева.Сега сигурно нищо няма newsm78

Аз имах детски влог горе долу правен през 1985 година тогава са внесени 3000 лв,които за него време са си били доста парички. Реших да ги изтегля през 1996 година,не се сещам сега колко пари бяха,но с тях си купих 19 инчов телевизор обикновен- Самсунг . Ако се сметне навремето с 3000 лв доста телевизори е можело да се купят  Mr. Green

# 2 519
  • Mediterraneo
Аз с моя спестовен влог си купих през 2000 г обувки за сватбата. Баба ми щеше да се гътне като отидохме да ги теглим, мислеше това да е подаръкът ми за сватбата... Тогава се нави да изтегли парите на сестра и братовчедите ми, да не чака да се заженят- така или иначе бяха вече никакви суми.

Общи условия

Активация на акаунт