?Въпроси всякакви?

• 1 875 126
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 595
Направих го, но нямам идея дали ще останат така, пишат различно всеки път  ooooh!
Благодаря ви момичета  Hug

# 2 596
Ами според мъжо, като махнеш Бг-то, то си остава така или иначе на настройките на английски, и после при рестарт като се зададе отново Бг опция, тогава вече компа го отбелязва Crazy. Браво, че се оправи, че е супер досадно! Hug

# 2 597
Здравейте!
 Аз имам един въпрос свързан с компютъра ми.
Днес на гости ми беше една приятелка с детенцето и. Докато си говорехме малкият си цъкаше нещо по компютъра. Нямам си и идея какво е натискал, но ми е изчезнала горната лента... хм как да го опиша newsm78... Като стартирам примерно Моят компютър най-отгоре имаше едни бутончета- да се върнеш назад, да отидеш напред,.... тези неща са ми изчезнали. Някакви стандартни бутони май се водят. Сега няма нищичко. Как да си ги оправя? Простете за невежеството ми Blush

# 2 598
Цъкни с десен бутон някъде на сивото поле и си чекни отметката, където е необходимо.

# 2 599
Ето това ми е изгледа в момента http://dinora1605.snimka.bg/other/razni.492776.20209232

Допреди гостенчето ми, не беше така. Имаше разни бутончета отгоре. Заемаха почти една четвърт от екрана.

Цъкни с десен бутон някъде на сивото поле и си чекни отметката, където е необходимо.
Това става, ама за интернета. При него нямам никакви проблеми (слава богу)

# 2 600
Десен бутон в/у сивото поле в прозореца, където ти липсват бутони. Кликни в/у "стандард буттонс" да се отметнат.

# 2 601
Десен бутон в/у сивото поле в прозореца, където ти липсват бутони. Кликни в/у "стандард буттонс" да се отметнат.
Ама нямам сиво поле .  Има само една синя лента отгоре (като цъкна на нея с десен бутон ми излизат възстанови, намали.....) и отляво пак синичко. Няма нищо друго .Затова на горният ми коментар сложих снимка на монитора в момента. Иначе това, което ми го предлагате с Кака Сийка става, но само като съм в Internet Explorer, но при него всичко ми е наред.
Усещам как вече няма да си каня гости...

# 2 602
Най-лесно се възстановяват всички настройки като си рестартираш компютъра и при екрана, на който ти изписва коя операционна система ще стартира да натиснеш клавиша F8. От опциите, които ти дава избираш Last known good configuration. Само, че ако междувременно си записвала нещо ще се изгуби.

# 2 603
"Само, че ако междувременно си записвала нещо ще се изгуби"
Това не се ли отнася само за последните настройки, тоест configuration? Не мисля, че се губи информацията.
Чудя се, дали не може да се поправи и от Контр. панел -Опции за папките - Изглед - Възстанови настройката по подразбиране.  newsm78

# 2 604
Пробвах със рестартирането. Натиснах F8. Изписа ми ето това:

CD ROM:PM- Optiarc DVD RW AD- 7200
SATA:3M- Hitachi HDI 7210325LA360

(стрелкичка нагоре) and (стрелкичка надолу) to move selection
Enter to select boot device
Esk to boot using defaults

Кое да натисна?

Пробвах и другият начин- от контролният панел. Пише, че връща само първоначалните настройки на папките, с изключение на лентите с инструменти и задачите Sad

# 2 605
Идеята е да влезеш в Safe Mode. За този режим има писано много. Това, до което си стигнала ти, не е Safe Mode. Питай Гугъл.
А също виж това. (за System Restore )

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 20:36 от dilly_

# 2 606
Благодаря!!! Оправих си го! Намерих го това Safe mode, прочетох една статия от гугъл за значението му, написах си стъпките на едно листче и го оправих. Много благодаря за помощта!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 2 607
 newsm78
Файл:Flock of sheep.jpg

# 2 608
Може ли и от мен един въпрос за компютъра?  Praynig Praynig
Изчезна ми иконката с дшете компютърчета,долу вдясно..И сега нямам интернет на настолния.Влизах в ''моите места в мрежата'' и там я няма ''Local area Connection"..Моля,кавете откъде да я намеря.  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 2 609
  • Перник
Старт - Контрол панел - Нетуък кънекшънс и ти излизат двете компютърчета

Общи условия

Активация на акаунт