?Въпроси всякакви?

• 1 875 012
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 2 775
къде изчезна форума за кино и тв newsm78
на моя комп ли му става нещо или наистина го няма???

# 2 776

Изтриха го. Twisted Evil

# 2 777
къде изчезна форума за кино и тв newsm78
на моя комп ли му става нещо или наистина го няма???

Някой се е заел да почисти малко Клюкарника за което го поздравявам...
Кино и ТВ го има само че е в "Хоби"

П.П. Така като гледам май че Мамма се е разшетала из форума Simple Smile

# 2 778
Предвид промяна на популярността, потреблението и тематичната насока на някои подфоруми, направихме няколко промени, а именно:

- В категория "Популярни", форум "Клюкарник" бе преместен на първа позиция в раздела.

- В същата категория бе преместен подфорум "Хоби" (под "Клюкарник") и е вече като основен форум.

- Подфоруми "Литературен клуб" и "Кино и телевизия" са преместени като подфоруми на "Хоби"

- Подфорум "Нашият дом" е вече основен форум в категория "Семейни", форум "Дом и семейство" е вмъкнат като подфорум в него.

- Раздел "За децата" е прекръстен на "Родители и деца" и в него са преместени форуми "Осиновяване, осиновители" (заедно с подфорума "Осиновени"), "Родители, отглеждащи сами децата си" и "Родители, преживели загуба".

- Създаден е нов подфорум "Музика и концерти" (в него постепенно ще бъдат преместени теми, които са с такава насоченост).

Разместването е само "визуално" - линковете към съответните форуми, подфоруми, теми не се променят и работят.
Peace

# 2 779
...@ Викито
Идеята за скрабъл...
                          Днес видях в книжарницата до 'Макдоналдс' на 'Витошка' едни кубчета с изгледи от България на всяка страна. Всяка страна е разделена на 4 по-малки куба - тип 'Кубчето на Рубик', общо 8 части. Стават за редене и запомняне на изгледите. 6.50/бр. Може и просто книжки (с много снимки) за България - лесно се намират на английски.

# 2 780
  • Варна
Преди две седмици пратих колет до друг град с обикновена поща, още не е получен обаче. Обаждах се в пощата, оттам ми казаха получателя да провери дали колета не е в друг клон в града. Не виждам как получателя ще тръгне от клон на клон  Laughing да проверява.
Какво мога да направя аз оттук нататък? Жалба ли трябва да пусна? Имате ли представа как се процедира в такъв случай?

# 2 781
Хексе, пазиш ли разписката с номера на пратката?

# 2 782
  • Варна

Да. Peace

# 2 783
  • В голямото море...Живот
От вчера Мозилата ми дава грешка когато искам да я отворя.Показва и някакъв файл,но не го откривам.Неизползваема е в момента.Помагайте  Praynig

# 2 784
  • Italia
От вчера Мозилата ми дава грешка когато искам да я отворя.Показва и някакъв файл,но не го откривам.Неизползваема е в момента.Помагайте  Praynig
Дай точното съобщение за грешка. Или поне името на файла, което търси.
Другия вариант е да опиташ през Add/Remove programs в Control Panel да я махнеш и да си свалиш и инсталираш последната версия.

# 2 785
  • В голямото море...Живот
Съобщението е следното
AppName: firefox.exe    AppVer: 1.9.1.3834    ModName: dttoolbarff.dll
ModVer: 1.1.2.185    Offset: 0009da58
Файлът е този - C:\DOCUME~1\BNK\DEFINI~1\Temp\7fb_appcompat.txt
Бях с последната версия,инсталирах по-стара - същия проблем.

# 2 786
  • Italia
Опитай да стартираш Мозила под Safe mode и да изключиш адд-он Daemon Tools Toolbar

# 2 787
Най-добре е Daemon Tools Toolbar да го махне от Remove programs изобщо не и трябва.

# 2 788

Да. Peace

Дай номера на получателя и с него да отиде в централна поща. Не си спомням точно, но се попълва някаква молба, за да се издири пратката. Ще му/й обяснят. Помня със сигурност, че ми бяха казали, че получателят трябва да издирва пратката, а не изпращачът. Дано информацията, която ти давам е все още актуална.

# 2 789
Аз искам да попитам нещо относно КАТ- София.

Гледам по новините опашки за нови шофьорски книжки-
 чакане с дни само за номерче!  ooooh!

Ако човек не е за същата услуга, а само за бележка- удостоверение,
пак ли трябва да чака и да има номерче?

Общи условия

Активация на акаунт