?Въпроси всякакви?

• 1 875 166
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 835
Остава в хисторито, да.

# 2 836
  • В голямото море...Живот
Здравейте, имам нужда от помощ Sad
Взех си компютър Acer Aspire 5734Z. Но има някаква ОС качена на него, която идея си нямам каква е
http://www.picvalley.net/u/2721/43784939520010037471283271239BB9 … Q9hpecf8l1bOV.JPG

http://www.picvalley.net/u/1883/13351000592346566931283271243mgW … hQNugFdBnJNBi.JPG

Като искам да инсталирам нещо и ме пита с каква програма да отворя файла, а то няма програми в самата ОС. Дори и драйверите не мога да кача
Не знам какво да правя вече Sad
Слагах диск с Уиндоус, но като отворя файла .ехе, пак ме пита, с коя програма да го отворя.

Нямам идея каква е ОС,защото не съм виждала други освен Уиндоус.Може да е Убунти или Линукс  newsm78
Настрой си БИОСа да си тръгва от СДто ама вече с поставен диск с Уиндоус - при рестартирането натискаш Ф2 или Ф12 - така ще можеш да инсталираш.

# 2 837
  • Ямбол
Аз имам два въпроса:

Първият - колко долари могат да се внесат в България? Има ли ограничение за в брой и колко е максимума? За американска валута става дума.

Вторият - Днес Симеонов ден ли е? Ако да, Симона празнува ли?

Благодаря!

# 2 838
Днес е Симеонов ден и Симона празнува!  Peace

# 2 839
А Моника празнува ли?

# 2 840
Днес празнуват Симеон, Симона, Мона, Моника и Марта.

# 2 841
Как да си върна изтрит от скайпа  абонат?Благодаря.

ако не си спомняш името му,зада го добавиш отново, пробвай да изпратиш уж нещо - я картинка, я текст на някого от абонатите си....и когато ти излезе лста с имената, измежду които да избереш на кого да изпратш - виж там - има го и изтрития абонат

а защо не винаги ми работи скруула на тъч пада

# 2 842
  • Бургас
Първият - колко долари могат да се внесат в България? Има ли ограничение за в брой и колко е максимума? За американска валута става дума.
Мисля,че е 10 000 Е.  Peace

Цитат
На деклариране подлежат пари в брой или платежни инструменти на приносител на стойност 10 000 евро или повече, или тяхната равностойност в лева или в друга валута, както и собственика им и лицето, за което са предназначени, техния произход, предназначение, маршрут и транспортно средство, с което се пренасят.

# 2 843
  • Ямбол
Мисля,че е 10 000 Е.  Peace

Цитат
На деклариране подлежат пари в брой или платежни инструменти на приносител на стойност 10 000 евро или повече, или тяхната равностойност в лева или в друга валута, както и собственика им и лицето, за което са предназначени, техния произход, предназначение, маршрут и транспортно средство, с което се пренасят.
Да, благодаря ти. И аз това го гледах в сайта на митници, но ми казаха, че имало промени, а и реших, че за долари може да има нещо различно. Но явно трябва да се има предвид стойността, а не вида валута.

# 2 844
  • Бургас
През 2008г. със сигурност беше толкова (тогава се върнах от САЩ).
Мен не ме касаеше много - да си призная, беше ме страх да пътувам с голяма сума  пари  Embarassed и ги пратих по банков път.  Peace

# 2 845
аз честитих именния ден на Моника и тя много се учуди....възможно ли  еда има грешка в имения й ден...та тя 28 години си живее без имен ден newsm78   и сега като прочетох тук и честитих...и тя ми се смее

# 2 846
Току-що попаднах на това във фейсбук и останах потресена..Нима има такива хора?И ще продължава да има?Това просто е..Как може да има хора,способни на такова нещо,как..?! http://www.facebook.com/notes/ognyan-georgiev/tatko-boli-me/144100362296129

# 2 847
Току-що попаднах на това във фейсбук и останах потресена..Нима има такива хора?И ще продължава да има?Това просто е..Как може да има хора,способни на такова нещо,как..?! http://www.facebook.com/notes/ognyan-georgiev/tatko-boli-me/144100362296129

И аз го видях и вече не знам какво ... как ... откъде в човек може да има само злоба, без жал...нали уж има някакъв баланс и няма само добри и само лоши, но това върху дете да излееш огромно насилие (и този случай, всички знаем, не е прецедент)  аз виждам само лошото. Наистина все търся накаква логика, нещо не знам и аз едва ли не дефект на тези хора, защото не искам да вярвам, че просто един човек решава и прави такива злини.

# 2 848
аз честитих именния ден на Моника и тя много се учуди....възможно ли  еда има грешка в имения й ден...та тя 28 години си живее без имен ден newsm78   и сега като прочетох тук и честитих...и тя ми се смее

Този го водят летен Симеонов ден. То вече толкова именни дни има, че всеки човек има по два пъти в годината имен ден. Така че нормално е да не знае. И на мен по някога са ми се обаждали да ми честитят без да знам. Важното е да приемаш поздрави по всяко време. Какво по хубаво от това че някой мисли за теб и иска да ти пожелае нещо добро.

# 2 849
  • Ямбол
За какво става дума?

Общи условия

Активация на акаунт