?Въпроси всякакви?

• 1 875 787
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 285
Аз го правя без интервали -    ́и

Кажете един читав сайт с онлайн БГ телевизии и да може да се гледа от чужбина.

# 3 286
Казвайте бързо!Нацапах си лицето с боя за коса,как да я махна?

# 3 287
  • In The Middle Of Nowhere

Ами с тоник, тоал. мляко или спирт ако имаш под ръка, но ако е черна много трудно ще я махнеш.
Все пак з а тези неща преди боядисване трябва да помислиш  Peace

# 3 288
  • Норвегия
Може би звучи леко стряскащо, но опитай с памуче и пепел от цигара.  Peace А следващият път превантивно намажи с мазно кремче.

# 3 289
  • София
Здравейте, налага ми се коригирам един договор, който е от десет страници. Корекциите не са толкова много и аз сканирах документа, ама го нямам напечатан. Как от pdf да го превърна в текстови файл, за да си коригирам на воля, та да не ми се налага да го преписвам целия?

# 3 290
  • Italia
Здравейте, налага ми се коригирам един договор, който е от десет страници. Корекциите не са толкова много и аз сканирах документа, ама го нямам напечатан. Как от pdf да го превърна в текстови файл, за да си коригирам на воля, та да не ми се налага да го преписвам целия?
Най-доброто е ABBYY Fine Reader. Потърси в замунда и да има Бг език в пакета, защото иначе няма да може да ти разчете кирилицата.

# 3 291
  • София
Най-доброто е ABBYY Fine Reader. Потърси в замунда и да има Бг език в пакета, защото иначе няма да може да ти разчете кирилицата.
  bouquet

# 3 292
И аз използвам "й" в нета. Иначе в word от менюто insert в symbol има "ѝ" и може да се вмъкне. И пак там със shortcut key може да зададеш клавишна комбинация, с която да го пишеш.

На фонетика shift + x = ѝ  Peace Поне на моята клавиатурка  Laughing Ако това е въпросът де  Blush

Ама това тук или в уърда? Аз тук не знам как да го изкарам или да задам клав. комбинация.

Тук  Peace И в уърда става така  Peace

# 3 293
  • София
Къде в настройките на албумите в Пикаса се задава да не са публични? Никъде не можах да намеря. Помагайте, моля

# 3 294
Здравейте! Нещо ми се скапа MS Office  и ми иска инсталационен диск, какъвто аз нямам. Дайте някакъв линк, от където да си изтегля нов , че все на камък удрям. Мерси предварително

# 3 295

с памуче с оцет

# 3 296
  • Italia
Здравейте! Нещо ми се скапа MS Office  и ми иска инсталационен диск, какъвто аз нямам. Дайте някакъв линк, от където да си изтегля нов , че все на камък удрям. Мерси предварително

Замунда. Преди да теглиш, провери с коя версия си и изтегли същата. Препоръчително е да няма модификации и разни такива (най-вероятно пише original copy/virgin cd в описанието на торента).

# 3 297
Някой знае ли кога ще сменяме часовника с един час назад/дано се изразих правилно  ooooh! Crazy/

# 3 298
Някой знае ли кога ще сменяме часовника с един час назад/дано се изразих правилно  ooooh! Crazy/
Не беше ли последната събота от октомври.  Thinking

# 3 299
  • София
Чак последната неделя на октомври  Peace. Има време  Wink.
Писали сме едновременно!

Общи условия

Активация на акаунт