?Въпроси всякакви?

• 1 875 787
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 3 270
  • На брега на реката
И ще се изместят датите за плащане. Което ме навежда на мисълта - дали няма да се измести и датата на зануляване, т.е. да ми се качи значително за текущия месец сметката  newsm78 Или е отчетено, когато трябва...
tuly, не получи ли смс от M-tel?

# 3 271
Как е на английски "ерген" ? Благодаря Simple Smile

# 3 272
Как е на английски "ерген" ? Благодаря Simple Smile
Bachelor?

# 3 273
И single става.

# 3 274
А искам да попитам, тъй като забравих какъв беше кода за ударението на и-то.. Blush Blush

Аз, ако имам да пиша ударено и, ползвам й. Примерно като казвам: на нея й го подадоха, а не знам иначе да има ударение отделно и как се слага върху обикновеното и. newsm78

П.С. не знам дали разбирам правилно въпроса... #Crazy Blush

# 3 275
И аз използвам "й" в нета. Иначе в word от менюто insert в symbol има "ѝ" и може да се вмъкне. И пак там със shortcut key може да зададеш клавишна комбинация, с която да го пишеш.

# 3 276
И аз използвам "й" в нета. Иначе в word от менюто insert в symbol има "ѝ" и може да се вмъкне. И пак там със shortcut key може да зададеш клавишна комбинация, с която да го пишеш.

На фонетика shift + x = ѝ  Peace Поне на моята клавиатурка  Laughing Ако това е въпросът де  Blush

# 3 277
И аз пиша "й" тук и изобщо навсякъде в нета, но сега забелезах ето това "за функциите ́и " и се чудя кой беше кода с който можеше да се прави така..Помня, че имаше някакъв код.. newsm78

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 18:53 от Алетеа

# 3 278

На фонетика shift + x = ѝ  Peace Поне на моята клавиатурка  Laughing Ако това е въпросът де  Blush

Ама това тук или в уърда? Аз тук не знам как да го изкарам или да задам клав. комбинация.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 18:35 от letsgo

# 3 279
  • In The Middle Of Nowhere
И аз пиша "й" тук и изобщо навсякъде в нета, но сега забелезах ето това "за функциите ́и " и се чудя кой беше кода с който можеше да се прави така..Помня, че имаше някакъв код.. newsm78

́и

& # 7 6 9 ; и        - този е, но го пишеш без интервалите Simple Smile

А ти как си го написала в цитата без тази комбинация?

# 3 280
Според мен, това нещо би било полезно на някой, който сериозно е решил да спре да пуши и стриктно ще следва програмата на  джаджата. Но пък, ако е със сериозни намерения, няма да му трябва и джаджа. А за функциите ́и - и настроени ръчно аларми на телефон ще свършат същата работа - ще напомнят (ръчно ще разрежда времето за пушене, разбира се; когато напомнят, ще се пуши, в останалото време-не Grinning)!

в такъв случай трябва да го разучи ова малко нещо ли  newsm78
Мислех,че е нещо, дето може да му го нагласим за седмица и само да му писука.
Той иначе с джисемето трудно работи, как ли ще е с това. Особено ако е и малко  ooooh! никъде не видях габаритни размери  Rolling Eyes

# 3 281
́и
Йей благодаря ти Black Angel. Hug ..Иначе това в кавичките го копирах от Дили (  Embarassed надявам се да не се сърди  Embarassed) и оттам се сетих да попитах какъв е кода.Благодаря отново. Hug

Сега пак го опитах, но ми излизат само числата, т.е самия код..  ́и

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 18:54 от Алетеа

# 3 282
На мен ми излиза това ʧи като напиша & # 7 6 9 ; и   

# 3 283
малко глупав въпрос, но ме хвърли в размисъл....

задачата е намиране на процент от дадена сума....
защо 6% от дадена сума формулата по ЗДДС е  нещо си *6 /106
защо не е /100 и откъде идва по-голямата сума, в случай на умножение на сумата по процент

# 3 284
  • In The Middle Of Nowhere
́и = & # 7 6 9 ; и  

На мен ми се получава, не знам защо при вас така  newsm78
Опитвайте пак, без интервалите м/у символите

́и
Йей благодаря ти Black Angel. Hug ..Иначе това в кавичките го копирах от Дили (  Embarassed надявам се да не се сърди  Embarassed) и оттам се сетих да попитах какъв е кода.Благодаря отново. Hug

Сега пак го опитах, но ми излизат само числата, т.е самия код..  ́и

́и

Автоматично се получи и в цитата ти

Общи условия

Активация на акаунт