?Въпроси всякакви?

• 1 869 347
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 660
anny_, фотографирах! Леле, ама хубава занимавка ви намерих в неделя по обяд... да решавате домашно по ЧП  Hug!
Това е задачата в учебната тетрадка.
Това е една от легендите в Атласа.
Освен тази, разгледах легендите в учебника и в една пътна карта, ама както казва ЕлиТ, тоя знак на нищо не прилича  Mr. Green!

Mr. Green
Вени, прави са другите, я детето да пише само път...пък все ще е някакъв - я релсов, я шосе, я пътека  Laughing

# 3 661
  • София
Да, така ще стане  Laughing! Още веднъж, благодаря на всички за съдействието  Hug!

# 3 662
съобщиха за сайт на полицията за потдаване на жалби онлайн, някой знае ли адреса?
http://www.moreto.net/novini.php?n=101750&p=1  М?

# 3 663
съобщиха за сайт на полицията за потдаване на жалби онлайн, някой знае ли адреса?
http://www.moreto.net/novini.php?n=101750&p=1  М?
благодаря

# 3 664
Направих огромна глупост.Тъй като нямах ПИН, реших да си сложа..Ни ми излизаше ''грешен код'' и след 3 пъти ми се блокирала телефона..Сега ми иска ПУК,  а картата ми е от 5-6 години..Какво мога да направя?Или вече всичко замина?  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 3 665
В център на оператора отиваш, ще ти искат най-често набирани номера и такива дето най-често ти набираш,. бързо става. Аз си бях блокирала карта с код 0000 Joy Чак ме беше срам да ида.

Чакай...ти какво блокира, картата ли?

# 3 666
Мисля, че картата.. По принцип кога си беше 0000, но явно съм го променяла ии  ooooh! ooooh! В момента гледам, че има някакви кодове за въвеждане ..те дали ще ми помогнат? Не ми толкова за файловете, колко за контактите.

Сега видях информация в М-тел:
Ако SIM картата е Prima е нужно да позвъните на безплатния номер *88 и да продиктувате на оператор серийния номер на последния зареден ваучър и PUK кодът ще ви бъде предоставен веднага.

Според вас, ще стане ли?Точно вчера си презаредих телефона и пазя все още ваучера.

# 3 667
Ако е сим картата в офис на оператора ще го отблокират, но ако е телефонът- не знам как.

# 3 668
КАто го пусна ми изписва това:
ПИН кодът е блокиран.Моля въведет ПУК..

И нищо не мога да правя..Нито да влизам някъде, нито да премахна това съобщение нищо.

# 3 669
Картата си блокирала май. Поправимо е:)

# 3 670
Ох, дано да е тя..Още утре съм първа китка в Мтел.. Благодаря ти, за бързият отговор. Hug

# 3 671
  • София
Мисля, че на звездичка 88 ще ти съдействат! Звънкай им, щом пазиш и ваучъра   Peace.

# 3 672
Проблема е, че не мога да звъня..Не ми дава изобщо да си пусна телефона.Само да въведа кода .  Outta Joint Outta Joint

# 3 673
Май искаха документ и трябва лично. Това го помня, защото исках да пробутам на бившия ми приятел да свърши това, че ме беше срам да кажа как съм блокирала код с четири нули:)

# 3 674
  • София
Аз съм им абонат на друга услуга - телефон и интернет, който ползват нашите на вилата. При проблеми (а те са чести  Mr. Green), звъня от глобулски или вивателски номер на +359 88 8088088, не на звездичка 88, грешката одеве си беше моя  Blush! Пък ти имаш и последния ваучър, за това си помислих, че може би ще ти съдействат  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт