?Въпроси всякакви?

• 1 869 269
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 750
Дам, ама нямам пейпал или кредитна карта Simple Smile Плюс това всичко дето си харесах е Out of stock

В Пей Пал се регистрират и дебитни карти.
Маестро не става- ако е дебитна, трябва да е Виза

# 3 751
Коя е октоподката с роклята?

# 3 752
Моля да ме извините,но искам с някой да споделя добрата новина:
Започна спасяването на чилийските миньори.
Дано всичко се увенчае с успех.

# 3 753
Някой ще ми обясни ли защо някои теми до страниците си имат бутон "Всички", а други не? Crazy
Благодаря:)

# 3 754
Някой ще ми обясни ли защо някои теми до страниците си имат бутон "Всички", а други не? Crazy
Благодаря:)
Щото някой теми прескачат двайсет и кусур страница.
Проследи някой теми и ще видиш,че 5-6-10 се отварят всички и после-няма.
Темите се затварят вече след 50 страница,преди беше след 30.

# 3 755
Коя е октоподката с роклята?
От разравянето на архива установих само, че kasidi вече е Irreplaceable.

# 3 756
  • Варна
Мислех да пусна тема, но май по-добре да питам тук. Говореше се преди години, че ще снимаме филм за Левски по сценарий на Николай Хайтов мисля.
Осъществи ли се проекта?

# 3 757
  • Lost in a fairytale ...
Моля ви, много е спешно - когато се запише човек да кара магистратура, 5-ти курс ли се води или започва пак от първи?

# 3 758
  • In The Middle Of Nowhere
Първи  Peace

# 3 759
Ето я ситуацията - т.г. записах магистратува във ВИНС, специалност Туризъм. Преди това съм завършила колеж - 3г. обучение, степен Професионален бакалавър.
Въпросът е - кой курс ще се водя сега  Laughing
Изяснявам защо го задавам - на сайта на ВИНС има изкарани разписания на магистрите от 5, 6 и 7 курс и се чудя дали тези програми важат и за мен, или аз трябва да съм 4-ти курс или 1-ви ... оф, така или иначе утре ще звъня, но искам все пак мнение  Laughing Ако някой може да помогне, ще съм благодарна  Hug

Хаха, звуча катонеориентирана гимназистка, не като някой с виШу  Laughing

# 3 760
Ето я ситуацията - т.г. записах магистратура във ВИНС, специалност Туризъм. Преди това съм завършила колеж - 3г. обучение, степен Професионален бакалавър.
Въпросът е - кой курс ще се водя сега  Laughing
Изяснявам защо го задавам - на сайта на ВИНС има изкарани разписания на магистрите от 5, 6 и 7 курс и се чудя дали тези програми важат и за мен, или аз трябва да съм 4-ти курс или 1-ви ... оф, така или иначе утре ще звъня, но искам все пак мнение  Laughing Ако някой може да помогне, ще съм благодарна  Hug

Хаха, звуча катонеориентирана гимназистка, не като някой с виШу  Laughing
В тяхния сайт специално си пише 5маг.(курс) 6маг.(курс) 7маг.(курс), а от 1ви са бакалаврите, за тях няма обозначена степен -  това е на публикувания им график за учебния процес  http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=1500
Дано да разбереш какво искам да кажа  Mr. Green
За по-сигурно се свържи с учебен отдел

# 3 761
Дам, малко ми се изясни  Laughing
Утре ще звънна Simple Smile Благодаря  Hug

# 3 762
Някой знае ли какви са тези разкопки по Бул. България  newsm78

# 3 763
Как е ''Следва продължение" на испански?

# 3 764
  • София
Някой знае ли какви са тези разкопки по Бул. България  newsm78
За онова място, на което се сливат платната след моста при НДК ли питаш? И аз се чудя какво става там. Всеки ден минавам и почти никога не виждам някой нещо да прави  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт