?Въпроси всякакви?

• 1 868 727
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 365
На стената или на профила?

Всъщност качих 1 снимка в албум след 100 опита, но в профила изобщо не успях  Thinking

# 4 366
Благодаря  bouquet,инсталирах го отново,но пак си няма звук,незнам как да го оправя,офффф #Cussing out
Нямаш звук само в нета, а от самия комп си има, така ли?

От компа си има звук,в нета нямам да=в You Tube,Vbox Rolling Eyes

Виж тази статия (на английски е) и изпълни стъпките 1-4.
При мен беше същото - никакъв звук в нета. С това се оправи.  Peace
http://www.mydigitallife.info/2007/08/15/fix-windows-no-system-s … nd-audio-problem/

Кажи дали се е оправило после.

# 4 367
Ами нали като я качиш в албум или на стена, после на самата снимка си има опция "Сложи като профилна снимка", после ти дава малко да я редактираш и готово:)

# 4 368
Ами нали като я качиш в албум или на стена, после на самата снимка си има опция "Сложи като профилна снимка", после ти дава малко да я редактираш и готово:)

Е от там на татък не ствава - отивам на изрязване и до там - връзката се разпада newsm78

# 4 369
Вчера потребителка имаше друг проблем с фейсбук, аз пробвах, при мен се получи, после и на нея, сигурно на десетия път. Последните дни дава много бъгове фейса, пробвай пак, трябва да стане, това са правилните стъпки.

# 4 370
  • София
   И аз имам проблем с Фейсбука, но не се оправя при мен. Не мога да пиша в прозорчето за статуса, но това е само като съм с Операта. Ако вляза с Мозила и ИЕ или Google Chrome, мога да пиша, но пък те нито ми харесват, нито са ми удобни! Та въпроса ми е какво да направя, та да мога да си пиша от Операта  newsm78?

# 4 371
Картата на апарата ми се блокира. Не съм натискала нищо, просто я преквърлих на лаптопа за да сваля едни снимки и от тогава не мога да я ползвам. Когато я върнах в апарата ми изписа, че карата е блокирана.  Sad На някой случвало ли му се е? Страх ме е да не ми се блокират и другите карти, които ползвам? Каква може да е причината? И аз дръпнах едно- никакво обяснение, но ако някой ме е разбрал, ще съм мнооого благодарна ако ми отговори.  ooooh! И разбира се основният въпрос: има ли шанс да си разкодирам картата?

# 4 372
  • Казанлък of all places
Да попитам и тук :
Съществува ли софтуер , който да може да конвертира .jpg файлове в .doc или  .xls формати?
Имам скенирани 50 страници за превод, които набивам на ръка , а съм сигурна някак си Simple Smile , че хората са измислили как по-лесно да се върши това.
Ако пък и софтуера е безплатен, съвсем хубаво ще стане!

# 4 373
Картата на апарата ми се блокира. Не съм натискала нищо, просто я преквърлих на лаптопа за да сваля едни снимки и от тогава не мога да я ползвам. Когато я върнах в апарата ми изписа, че карата е блокирана.  Sad На някой случвало ли му се е? Страх ме е да не ми се блокират и другите карти, които ползвам? Каква може да е причината? И аз дръпнах едно- никакво обяснение, но ако някой ме е разбрал, ще съм мнооого благодарна ако ми отговори.  ooooh! И разбира се основният въпрос: има ли шанс да си разкодирам картата?
flower_00, какво съобщение точно ти се изписва и кога се изписва - когато искаш да прочетеш нещо от картата или когато искаш да направиш запис?

Да попитам и тук :
Съществува ли софтуер , който да може да конвертира .jpg файлове в .doc или  .xls формати?
Имам скенирани 50 страници за превод, които набивам на ръка , а съм сигурна някак си Simple Smile , че хората са измислили как по-лесно да се върши това.
Ако пък и софтуера е безплатен, съвсем хубаво ще стане!
angelina.bgk, отвори си *.jpg файловете с Photoshop  и ги запази с разширение *.pdf. След това от Замунда си дръпни PDF To Word 3.22 и ги конвертирай във формат за MS Word. Разбира се при конвертирането стават някои грешчици, но не са чак такъв проблем. Peace

# 4 374
  • София
Фейсбук просто си е бъгав. На мен в последно време не ми зарежда страниците, или не ре-директва натам накъдето искам, или се бави по сто часа, или не ми излизат на страницата някакви неща, които знам, че ги има... Не се впрягайте много, просто си е глобално зле. Laughing

# 4 375
ABBYY FineReader - чудеса върши Laughing

# 4 376
Моля,кажете ми къде е темата за апарата за боядисване от телешопа?

# 4 377
  • somewhere over the rainbow
За проблемите с Фацето - рефреш до откат. От 10-тия път ще стане, каквото искате Mr. Green Не е при вас проблемът, нито в браузърите. Проблемът е в многото бъгове, при които дори няма закономерност и сигурно и те не могат да си ги открият.

flower_00, да не е просто заключена? Нали има едно зъбче, което се мести, на нея? На мен то ми се размества често.

# 4 378
Моля,кажете ми къде е темата за апарата за боядисване от телешопа?

Тази ли? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487872.0

# 4 379
Да се похваля, че се спасих от Vivacom, прекратих успешно и безболезнено план Хармония...  Wink Остана стационарният...

cook

Общи условия

Активация на акаунт