?Въпроси всякакви?

• 1 868 796
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 275
В първия момент предположих, че е синоним на boot cut jeans - дънки с леко разкроени в долния край крачоли.
Но booty буквално значи "голяма печалба/придобивка", т.е. евентуално би могло да бъде определение за дънки на изгодна цена примерно, а не като определение на вид дънки.

# 4 276
  • София
Под "booty jeans" Гугъл явно разбира силно впити в дупето дънки.

# 4 277
Да, booty е разговорна дума, обикновено я използват за хубав задник  Simple Smile

# 4 278
До колко часА работи Илиянци? В сайта пише до 16:30, ама не ми се вярва  newsm78
Благодаря!

# 4 279
  • София
До колко часА работи Илиянци? В сайта пише до 16:30, ама не ми се вярва  newsm78
Благодаря!
Наистина работи до толкова (горе-долу). Случи ми се това лято да се подвизавам там по това време и голяма част от магазинчетата започнаха да затварят  Peace.

# 4 280
Severa,направих рестарт ,но не се оправи.
NikolForall,и Vbox няма звук,а от къде се прави преинсталиране на флаша и как по-точно Tired,разбира се ако ти се обяснява на някой ,който  не е вещ в тези неща като мен?

Аз си цитирам питането,защото не получих отговор,моля ако може някой да откликне Praynig
Нямам звук на You Tube i  Vbox,в по=горният пост момичето ме посъветва да направя преинсталиране на флаша,но незнам от къде и как да го направя? Embarassed

# 4 281
# 4 282
Имам принтер с wireless , но при инсталацията на драйвърите, лаптопът не го намира. Като причина отдолу е посочено, че може да е включеният  Firewall. Изключвам стената, но при стартиране на инсталацията, тя се включва сама. Как да я изключа докато инсталирам, за да се намерят двете устройства? !?

# 4 283
  • София
Колко време е трайността на медицинското за работа ?
Т.е. вадено юни месец, дали е валидно или трябва ново ?

# 4 284
  • някъде
Не ми излиза надписа "ново" на нови публикации в дадена тема.При други има ли го проблема?

# 4 285
  • София
Колко време е трайността на медицинското за работа ?
Т.е. вадено юни месец, дали е валидно или трябва ново ?
Аз знам за 6 месеца, но не съм сигурна!

# 4 286
И аз мисля, че е 6 месеца, също че ако не си сменяш работата не е необходимо да се подновява.

# 4 287
Благодаря  bouquet,инсталирах го отново,но пак си няма звук,незнам как да го оправя,офффф #Cussing out

# 4 288
  • София
Не ми излиза надписа "ново" на нови публикации в дадена тема.При други има ли го проблема?

И при мен е така.
В първия момент реших, че не излиза в темите, в които не съм писала, обаче не.
Безразборно е - някои имат "ново", други - не.
 Thinking

# 4 289
ето защо:

Не ми излиза бутонът на темите, които следя. А иначе съм си в профила. Някой друг с този проблем?

Днес и утре се работи по форума, предполагам, че в понеделник този проблем няма да го има.
Търпение.  Simple Smile

има доста рамествания из подфорумите.

Общи условия

Активация на акаунт