?Въпроси всякакви?

• 1 868 818
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 4 215
Някой дали може да ми каже откъде мога да си дръпна една песничка, която започва така:

Малка мишка със вързоп
тръгнала на автостоп
....

А ако някой я има, ще му бъда много благодарна, ако ми я пусне на пощата Praynig

Погледни тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.0

Аз намерих само текста:

Малка мишка със вързоп
тръгнала на автостоп,
дава знак,но кой ти спира-
всеки гони по баира.

Някой лудо профучи,
друг я стрелне със очи-
вчера взех шофьорска книжка,
а сега сще возя мишка!

Минали коли дузина,
още петдесет, стотина,
а на мишката горката
отмалели и краката!

Все пак тя с късмет била.
Някакъв добряк
взел я,щом му дала знак-
бил шофьорът котарак!

тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986.2280

# 4 216
Не ми излиза бутонът на темите, които следя. А иначе съм си в профила. Някой друг с този проблем?

Днес и утре се работи по форума, предполагам, че в понеделник този проблем няма да го има.
Търпение.  Simple Smile

# 4 217
Преди просто снимката излизаше на заден фон, а "дупката", която е в бяло, в случая тиквата беше "прозрачна" и ставаше рамка, а сега не Ще. 

За да има дупка (т.е. за да има прозрачност) изображението трябва да е във формат png или gif

С каква програма обработваш снимките?
Весело ми стана от сутринта с историята на mamma и родствените връзки. На мен не ми се е случвало, всичко си беше наред с документите, които съм вадила (като пълномощник на други хора). Собствени не съм  Laughing

Това е снимката, която играе ролята на рамка, кака да сложа другата отзад  Praynig
http://prikachi.com/images/219/2618219i.jpg

Тази е формат jpg. Както е казала mamma трябва да е gif или png. Ако искаш помощ ми пиши на ЛС, ще я пусна през фотошопа. Пък дано да стане Simple Smile
Момичета, преди малко седнах на компа, затова доста късно пиша отговор, но така нещо не става  Confused
Не съм я минала през фотошопа, през Фотоимпакт, но сменям и в ПНГ, и в ГИФ я правих снимката и другата, която ще вмъквам и нея, но не се получава  ooooh!

# 4 218
Тази нощ го дават -2 градуса, а в колата вместо антифриз има вода. Да се притеснявам ли?  newsm78
В колата по принцип не е добре да се налива само вода, защото в антифриза има антикорозионна съставка, която пази охладителната система от корозия. Тази съставка има трайност около 2 години и затова антифризът се сменя на всеки 2 години.  Peace

Благодаря!  Peace

# 4 219
  • Italia
Момичета, преди малко седнах на компа, затова доста късно пиша отговор, но така нещо не става  Confused
Не съм я минала през фотошопа, през Фотоимпакт, но сменям и в ПНГ, и в ГИФ я правих снимката и другата, която ще вмъквам и нея, но не се получава  ooooh!

Eто ти я с прозрачен фон в png http://www.4shared.com/photo/bMHCVP6v/2618219i.html

# 4 220
NikolForAll
Никол, благодаря за труда... Sad при мен с Фотоимпакта явно не става, рамката е в дадения формат, но снимката, която трябва да влезе вътре си стои отгоре и това е утре ще я мъча с Фотошопа.
 Hug Благодаря ви за идеите и труда!   bouquet

# 4 221
anny_, все си мислех, че тази рамка за снимка (тиквата) съм я виждала някъде. Оказа се, че е фабрично заредена във фотоапарата ми. Дали пък не си слагала рамката директно там, при обработка на снимките?

# 4 222
  • Ямбол
Някой дали може да ми каже откъде мога да си дръпна една песничка, която започва така:

Малка мишка със вързоп
тръгнала на автостоп
....

А ако някой я има, ще му бъда много благодарна, ако ми я пусне на пощата Praynig

Погледни тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.0

Аз намерих само текста:

.........

То аз текста го имам, не знам обаче как се казва, за да знам как да я търся в списъците.
Затова питам, ако случайно някой я има или знае откъде да я дръпна, да помогне.
Иначе с Гугъл нищо не става, и мен ме праща до тези линкове, но само текст.

# 4 223
Здравейте,
имам въпрос към вас-защо не мога да публикувам мнение в СО?
Не ми излиза-отговори.
Благодаря предварително.

# 4 224
Грешна си.  Laughing
(Нямаш 50 мнения, според новите правила.)   Grinning

# 4 225
Кажи какво искаш да пишеш, ще го напиша вместо теб  Joy

# 4 226
  • Варна
Някой преди две-три седмици беше питал за буквата ѝ, аз най-сетне я открих Laughing, намира се вляво от буквата з на фонетик или ю на бдс (на самият клавиш има чертички) bowuu

# 4 227
Кажи какво искаш да пишеш, ще го напиша вместо теб  Joy
Не така смело  Naughty Може да иска да си признае за някое престъпление  Mr. Green

Искам да питам , по точно мъжО пита къде в района на Красно село (пазара) има пункт за изкупуване на вторични суровини . Казвайте бързо моля ви , докато е решил да разчиства разни авточасти и акумулатори , че иначе ще му мине мерака  Praynig

# 4 228
Някой преди две-три седмици беше питал за буквата ѝ, аз най-сетне я открих Laughing, намира се вляво от буквата з на фонетик или ю на бдс (на самият клавиш има чертички) bowuu

На мен там ми е ь.

# 4 229
  • Italia

На мен там ми е ь.
Shift+ь=ѝ

Общи условия

Активация на акаунт