?Въпроси всякакви?

• 1 868 874
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 200
  • Бургас
Колебаех се между 12 и 24ч.  Rolling Eyes
Иначе лампичката на заряднито светва на 3-тия час.

# 4 201
Какво е било съдържанието на въпросното клипче от вбокс? Гледам, че са го махнали.

# 4 202
  • София
Какво е било съдържанието на въпросното клипче от вбокс? Гледам, че са го махнали.
Голо бебе!

# 4 203
Тази нощ го дават -2 градуса, а в колата вместо антифриз има вода. Да се притеснявам ли?  newsm78

# 4 204
Тази нощ го дават -2 градуса, а в колата вместо антифриз има вода. Да се притеснявам ли?  newsm78

Не. Но за повечко минуси си е за притеснение.

# 4 205
Даже и лятото е хубаво да слагаш малко антифриз поне.

# 4 206
Ако се задържи няколко денонощия под нулата, тогава има риск. Но все пак през деня Т са положителни, не се притеснявай.

# 4 207
  • Перник
Не ми излиза бутонът на темите, които следя. А иначе съм си в профила. Някой друг с този проблем?

# 4 208
Получих мейл с прикачен файл "папка.rar". Не успявам да го отворя. Заради това, че е на кирилица името ли е?

# 4 209
  • София
Ако е от непознат за теб контакт, по-добре не го и отваряй, че кой знае какъв бацил има вътре! Иначе .rar са архивирани файлове и ти трябва разархивираща програма  Peace.

# 4 210
  • somewhere over the rainbow
Първо го свали и тогава го отваряй Peace

# 4 211
Надя ,аз имам този проблем,но не на всички теми.

# 4 212
  • Варна
Имате ли проблем с Арена и Замунда?
Не мога да вляза от около час и в двете... Thinking

# 4 213
  • София
В колата по принцип не е добре да се налива само вода, защото в антифриза има антикорозионна съставка, която пази охладителната система от корозия. Тази съставка има трайност около 2 години и затова антифризът се сменя на всеки 2 години.  Peace

# 4 214
  • Ямбол
Някой дали може да ми каже откъде мога да си дръпна една песничка, която започва така:

Малка мишка със вързоп
тръгнала на автостоп
....

А ако някой я има, ще му бъда много благодарна, ако ми я пусне на пощата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт