?Въпроси всякакви?

• 1 868 608
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 470
В какъв срок трябва да се подмени международен паспорт, за да не се плаща глоба?
И може ли когато е готов, да се вземе от упълномощено (нотариално, ако трябва) лице?

До три месеце след изтичане на валидността /след третия месец се плаща глоба, още една година след това пак няма глоба - всичко това ми го казаха в РПУ-то като си подменях документите/
Готовият паспорт може да се получи от упълномощено лице - в заявлението се попълват данните му /име, лична карта - №, издадена..../, не е необходимо нотариално заверено пълномощно  Peace

# 4 471
  • София
Здравейте, не мога да открия точно къде се намира Footnotes в Word-a и много се нервирам. Търсих го в insert но не го виждам. Моля ви,помогнете ми  и ми кажете точно къде Praynig

# 4 472
  • На брега на реката
Не е в Inser-а, виж във References  Simple Smile

# 4 473
  • София
[quote author=Pupinka link=topic=360412.msg16892006#msg16892006 date=1289395481]
Не е в Inser-а, виж във References  Simple Smile
[/quote]

bouquet

# 4 474
Къде в София има четвърта книжка от Кулинарна библия-Ориз и картофи?
И на пазара Красно село я няма.

# 4 475
дайте идея за подарък за 80 годишншна на мъж - дрехи и козметика не са подходящи в случая

# 4 476
дайте идея за подарък за 80 годишншна на мъж - дрехи и козметика не са подходящи в случая
Ако ти е близък и тр да е нещо малко, в смисъл не мн скъпо, защо не вземеш някаква хубава рамка и не сложиш вътре семейна снимка (идея, ако човекът ти е баща/дядо)  newsm78
+ нещо за хапване - бонбони (стига да не е диабетик или здравословно да му позволяват) или такова, което обикновено възрастните не си позволяват да си купуват, поради финансови причини.

# 4 477
  • София
ох,момичета,трябва да правя един текс до осем часа, а  не мога да намеря една фукция на Word-a - искам да направя абзац с инициал,но не мога да открия Drop Cap.

# 4 478
  • София
ох,момичета,трябва да правя един текс до осем часа, а  не мога да намеря една фукция на Word-a - искам да направя абзац с инициал,но не мога да открия Drop Cap.
В буквеното меню Format, после търсиш Drop Cap  Peace.

# 4 479
за подаръка на 80-год. мъж - иди в някой офис на Си-банк и разгледай,има интересни комплекти от златни и сребърни юбилейни монети, а също са направили и много красиви икони от сребро и родий ...

# 4 480
Изписаха на детето ми Children Dolphilus,пробиотик.
На прах е,разтваря ли се във вода,как да го дам?
Няма листовка,мъжа ми забравил да пита фармацевта newsm78

# 4 481
Каква му е разфасовката? Сашета?
Ето листовката, на някакъв чужд език http://www.pharmaagency.cz/letaky/children_en.pdf
(исках да помогна, дано да съм успяла Simple Smile)

# 4 482
Анджи,благодаря - в шишенце е ,като на снимката,обаче се колебая...във вода ли да ги хакна тия бактерии?
До утре ще разбера,де Peace

# 4 483
Ако обича да чете - книга.

# 4 484
*MAGNOLIA*, Esegui... търси. Ако не го намериш, натисни windows button+R
Мерси много  bouquet,да намерих го с голям зор Banghead,започнах всяка стъпка с внимание,стигнах до някъде и се отказах,защото ги нямаше изписани нещата,които трябваше да направя,а и да не взема да объркам нещо. EmbarassedЗасега сме без звук ,но с картина Mr. Green в You tube,пак е нещо.
Благодаря на всички ,които се отзоваха  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт