?Въпроси всякакви?

• 1 868 690
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 500
Как да изтегля клипче от youtube? По-точно искам да го кача във FB, но не като линк, а като клип. Гледам, че под клипчето има код за вграждане. Това ли е? И какво се прави с този код?
Благодаря!   bouquet
Натискаш кода и следваш стъпките...май има "сподели" и задаваш...ще ти излезне твоя фейсбук  в прозорец...и избираш с картинка или не и е готово Peace

# 4 501
От коя цветна борса в София могат да се купят рози на най-ниски цени?

# 4 502
  • Русе/София
От коя цветна борса в София могат да се купят рози на най-ниски цени?
На пазар Петков имаше борса

# 4 503
На страницата на ZARA във фейсбук пише,че ще има в мол Стара Загора,интересува ме вече има ли или все още не е открит магазина.PLS PLS PLS PLS някой да ми отговори. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 4 504
Днес го откриха.

# 4 505
Как и къде може да се провери кой е собственик на даден имот.....дали в Агенция по вписвания или.... по-точно ме интересува дали въпросният имот е приписан/дарен на някой  Rolling Eyes
Ако разполагаш с иманата на собственика, дори вече да е бивш, в Агенция по вписванията по местонахождение на имота /чух, че вече могат да правят и справки с отдалечен достъп, но не съм сигурна/. Регистърът е публичен, и всеки може да прави справка за имот.

# 4 506

Shocked не думай,до събота няма да е останало нищо за мен... #Crazy #Crazy

# 4 507
Някой случайно да знае къде мога да открия български субтитри за The switch.Проверих в subs .unacs и DMCA-removal-from-Google,там няма.

# 4 508

Shocked не думай,до събота няма да е останало нищо за мен... #Crazy #Crazy
Яхвай метлата и в обедната почивка ще прескочиш  Party Mr. Green

# 4 509
Някой случайно да знае къде мога да открия български субтитри за The switch.Проверих в subs .unacs и DMCA-removal-from-Google,там няма.

Към настоящия момент  все още няма направени субтитри за този филм.

# 4 510
  • Русе/София
Здравейте,да питам и аз.На моя позната и трябва програма за настройки на безжичен интернет.Не знам дали го обяснявам правилно.Минали са към безжичен от вивател,и там са и казали да си изтегли настройките.Ако някой разбра,моя тъп въпрос да пише.

# 4 511
  • София
Здравейте,да питам и аз.На моя позната и трябва програма за настройки на безжичен интернет.Не знам дали го обяснявам правилно.Минали са към безжичен от вивател,и там са и казали да си изтегли настройките.Ако някой разбра,моя тъп въпрос да пише.
Нека влезе в сайта им, там има раздел с настройки на различни устройства, ако не - да звънне на съпорта и да ги помоли за по-подробна информация къде и какво да тегли. Ето един линк http://www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/mobile_data_device_support.

# 4 512
  • Русе/София
Вени, благодаря ти.

# 4 513
  • Lost in a fairytale ...
Някой знае ли изпитан сайт за смс към Италия? Кода на оператора е 388, ако има значение  Rolling Eyes

# 4 514
Препоръчайте някакъв плейър, който да изтегля, за да мога да отворя ей тези видео уроци на ТР:
http://www.brra.bg/ContentManagement.ra?contentType=7

Общи условия

Активация на акаунт