?Въпроси всякакви?

• 1 868 563
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 530

Някой знае ли как да си увелича буквите на скайпа .С Windows XP съм.
[/quote]
Това, което можеш да промениш, е размера на буквичките в съобщенията. Инструменти-настройки-Съобщения и КС-Оформление и облик-Промени (шрифта).
[/quote]   Hug  Благодаря

# 4 531
  • In The Middle Of Nowhere
Моят въпрос е когато съседите вдигат шум, но е преди 22 ч. може ли да се вика полиция или само, ако е след 22 ч.?

# 4 532
  • Русе/София
Зависи какъв е шума.Ако нещо Ви притеснява викайте,то полицията е за това/е и за друго,но това са подробности/.

# 4 533
Други начини за стигане на магазин Джъмбо на бул.България от Орион?Освен 83 и трамвай за две спирки?

# 4 534
  • In The Middle Of Nowhere
Зависи какъв е шума.Ако нещо Ви притеснява викайте,то полицията е за това/е и за друго,но това са подробности/.

Мерси  Peace

пп: обадих се, казаха ми че само след 22 ч. могат да дойдат. значи до тогава простаците могат да съборят блока, просто съм 'възхитена'.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 20:17 от black_angel1

# 4 535
  • plovdiv
Здравейте момичета,копирам си въпроса тук,защото в другата тема вървят по-бавно отговорите:
Цитат
Здравейте имам нужда от помощ.Искам да прехвърля част от диск Е на диск С, използвам програмата Acronis Disk Director Suite.Разделям диск Е на две колкото гигабайта ми трябват и ми създава нов диск G.Дотук добре,но после не ми дава да го обединя с диск С.Излиза ми съобщение "Operations with file system are currently unavailable for this partition. First commit all pending operations."А ако тръгна да обединявам съществуващите дискове както са сега не ми излиза това.Ако може да ми помогнете,или ако може да ми препоръчате друга програма ще съм ви благодарна.
.
Благодаря ви.

# 4 536
Здравейте момичета,копирам си въпроса тук,защото в другата тема вървят по-бавно отговорите:
Цитат
Здравейте имам нужда от помощ.Искам да прехвърля част от диск Е на диск С, използвам програмата Acronis Disk Director Suite.Разделям диск Е на две колкото гигабайта ми трябват и ми създава нов диск G.Дотук добре,но после не ми дава да го обединя с диск С.Излиза ми съобщение "Operations with file system are currently unavailable for this partition. First commit all pending operations."А ако тръгна да обединявам съществуващите дискове както са сега не ми излиза това.Ако може да ми помогнете,или ако може да ми препоръчате друга програма ще съм ви благодарна.
.
Благодаря ви.
Преди време правих подобна акробатика, но не обединявах , а направо зададох увеличение (Increase Free Space )на С за сметка на друг дял.

# 4 537
  • plovdiv
А с коя програма? И зналагаше ли се да форматираш диск С?Целта ми е да си запазя информацията.

# 4 538
С Acronis Disk Director Suite. Нищо не се изгуби. Първо избираш чие пространство ще увеличаваш, след това за сметка на кой дял.

# 4 539
  • plovdiv
Да направих го така .Сега в програмата го виждам както го искам ,но на компа си е по старому.Какво да направя за да се промени и на компютъра.Да рестартирам ли?

# 4 540
Да, рестартирай!

# 4 541
  • plovdiv
dilly_ стана и без рестартиране,просто изчакваш да си извърши процеса.Много много ти благодаря.

# 4 542
  • Бургас
Как да превърна документ от .pdf формат в .doc формат?
Пробвах с този сайт ,пратиха ми на е-майла документа в word-овски формат,но ми излизат йероглифи.
Смених шрифта,но не се получава.
Идеи? 

# 4 543
  • Italia
Как да превърна документ от .pdf формат в .doc формат?
Пробвах с този сайт ,пратиха ми на е-майла документа в word-овски формат,но ми излизат йероглифи.
Смених шрифта,но не се получава.
Идеи? 

ABBYY от Замунда. Multilanguage версия. В замзар не съм сигурна дали поддръжа български език

# 4 544
Други начини за стигане на магазин Джъмбо на бул.България от Орион?Освен 83 и трамвай за две спирки?

83 и 204 автобус пак за няколко спирки, но твоя вариант май е най-удачен.

Общи условия

Активация на акаунт