?Въпроси всякакви?

• 1 865 715
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 800
  • plovdiv
Искам да ви попитам ,ако инсталирам нов Уиндоус без да форматирам диск С,и после изтрия старият(Така нареченият old) Уиндоус,ще ми се изгубят ли програмите в диск С? Само инсталация,а не инсталация "на чисто"?

# 4 801
Здравейте!
Не зная въпроса дали е за тук, но така прецених. Ще се радвам, ако някой ми отговори на въпроса: Носи ли се нещо и какво при посещение за курбан? Канени сме в събота на курбан след преживяна катастрофа.

# 4 802
Искам да ви попитам ,ако инсталирам нов Уиндоус без да форматирам диск С,и после изтрия старият(Така нареченият old) Уиндоус,ще ми се изгубят ли програмите в диск С? Само инсталация,а не инсталация "на чисто"?

Ами нали новия уин пак в C ще го инсталираш? След преинсталация се губят програмите от C, за това е по-добре важните програми да се инсталират в D. Освен, ако не е някоя програма , която си прави база данни или бекъп , за да можеш после като я инсталираш на ново да не ти се изгубят данните до тук.
По-добре направи преинсталация на чисто. След това си инсталирай всички програми, които ти трябват , подреди си папки и десктопа както ти е удобно , след което направи имейдж на C. Така след това 1во , че ще си го преинсталваш за 3 мин, 2ро няма да ти се налага да инсталираш програмите на ново. И всичко от C ще ти се пази, но в същото време уина ще ти е преинсталиран. Simple Smile

# 4 803
  • София
Чакайте да споделя и тук.
Голяма борба водя с един компютър. След преинсталация на ХР-то, нещо се сдуха лан картата. Слагам драйвърите за модела (свалих ги от сайта на производителя, защото използвам допълнителна, а не вградената), когато пъхна кабела за нета - диодчетата светят, обаче пак стои с удивителна в Дивайс мениджъра и не мога да направя настройките за интернета  ooooh!.
Другия проблем: когато стартирам компютъра на черния екран, когато искам да буутвам, текста, който се изписва е с някакви рабъркани символи на латиница. Например в Press any key to boot from CD or DVD част от буквите са заменени с други, виждам символите @ и *, дори преинсталацията на Уиндоуса я знам наизуст, че и там имаше такива извращения... Не ми се е случвало подобно нещо и идея нямам на какво може да се дължи  Thinking.

# 4 804
Бумеранг, Никол, Пипи - благодаря! 
Ще опитам, дано има ефект!

# 4 805
  • plovdiv
Whatever много ти благодаря.А как се прави
Цитат
имейдж на C
?Аз не се заигравам много с компа,но просто вече му е време за преинсталация.А като форматирам С ,после като инсталирам Power cinema-та ще ми разпознае ли ТВ-тунера?

# 4 806
При записване в Бюро по труда искат документ за придобито образование.
Дали ще ми искат оригинала или с копие на дипломата става?

# 4 807
При записване в Бюро по труда искат документ за придобито образование.
Дали ще ми искат оригинала или с копие на дипломата става?

Само им я показваш оригинала,не ти трябва копие.

# 4 808
Мерси, miss.
Така си и мислех, но ... половинката твърди, че и без да показвам оригинала мога да мина.  Simple Smile

# 4 809
Чакайте да споделя и тук.
Голяма борба водя с един компютър. След преинсталация на ХР-то, нещо се сдуха лан картата. Слагам драйвърите за модела (свалих ги от сайта на производителя, защото използвам допълнителна, а не вградената), когато пъхна кабела за нета - диодчетата светят, обаче пак стои с удивителна в Дивайс мениджъра и не мога да направя настройките за интернета  ooooh!.
Другия проблем: когато стартирам компютъра на черния екран, когато искам да буутвам, текста, който се изписва е с някакви рабъркани символи на латиница. Например в Press any key to boot from CD or DVD част от буквите са заменени с други, виждам символите @ и *, дори преинсталацията на Уиндоуса я знам наизуст, че и там имаше такива извращения... Не ми се е случвало подобно нещо и идея нямам на какво може да се дължи  Thinking.

Вени, като идеш в дивайс мениджъра, дай на жълтичкото "ъпдейт" , след това избери опцията да търсиш от твоя компютър, и отиваш на папката с драйверите (тази дето си я свалила). Демек , трябва да ги ъпдейтнеш. Така е с повечето допълнителни лан карти.
По другия ти пробелм - не ми се е случвало такова нещо. Това пречи ли да направиш преинсталацията?

Whatever много ти благодаря.А как се прави
Цитат
имейдж на C
?Аз не се заигравам много с компа,но просто вече му е време за преинсталация.А като форматирам С ,после като инсталирам Power cinema-та ще ми разпознае ли ТВ-тунера?

Не , няма да ти го разпознае. Трябва да инсталираш драйверите на ново.
Имейдж се прави лесно, трябват ти минимални познания. Всички програми са горе-долу еднакви, аз лично ползвам Ghost32, която е в диска на Hiren's. Не е трудно принципно. Предполагам в нета има много инфо за това, как се прави имейдж. Потурси и прочети Simple Smile

# 4 810
Кой мобилен оператор има започва с 0890?
Това мисля, че е Глобул-Фрог, но не съм 100% убедена.
Глобул Фрог е със 100% сигурност  Peace   Simple Smile

# 4 811
Аз да задам един тъп въпрос. Как да махна това проклето дърво от аватара си?
Нещо не мога да се сетя как ставаше. Embarassed

# 4 812
  • София
Наистина ли не може да се запише човек в бюрото по труда без оригинал от дипломата? Моята (за средно) е в университета, защото държавният ми е зимната сесия, а такава за висше (очевидно) още не съм получила. Sad

Ще напускам работа от декември и исках да се впиша в бюрото, ама май няма да стане. newsm78 Оххх...

# 4 813
Аз да задам един тъп въпрос. Как да махна това проклето дърво от аватара си?
Нещо не мога да се сетя как ставаше. Embarassed
Влизаш си в профила и редактираш Peace

# 4 814
Защо на такситата, които карат на космически цени за километър, им викат "копърки".
Защо точно "копърки", а не например "шарани" или "скумрии" или "паламуди"...
Това го чух по БТВ че им викали "копърки"

Общи условия

Активация на акаунт