?Въпроси всякакви?

• 1 876 779
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 660
...Просто не съм съобразила, че двете ми устройства четат САМО СД.
                           Чукча-писател (на ДВД-та)   bouquet

Моят въпрос: длъжни ли са по централните жп и автогари да имат аптеки? И към кого мога да се обърна по този въпрос.

# 661
  • Ямбол
Жози, май трябва да си питаш при хардуерци.  
Може би по-добре софт.

И аз имам пак питане. Когато подавам сигнал в полицията трябва ли за да бъде извършена проверка да има и от друг човек? Защото аз си подадох сигнала лично с моите имена и координати и пол. инспектор ме кара да си търся и друг свидетел, за да образуват проверка и понататъшни действия. Иначе той знаел за проблема, но такъв бил реда.

# 662
До специалистите по английски:
каква е пунктуацията при изброяване? искам да кажа  there are several different aspects of blahblahblah еди какъв си, еди какъв си еди какъв си и еди какъв си . как се оформя такова нещо? мерси in advance Stuck Out Tongue

there are several different aspects of A,B,C and D.

# 663
                         Къде в южните квартали (Сф) мога да купя домашно прясно мляко?

# 664
                        Ясно, мляко няма. А какви са тия 'лимо момичета', които се предлагат в някои заведения? Цъкам сайтовете на разни сладкарници и барове, и попаднах на такива услуги - какво правят тия момичета?

# 665
  • Перник
                       Ясно, мляко няма. А какви са тия 'лимо момичета', които се предлагат в някои заведения? Цъкам сайтовете на разни сладкарници и барове, и попаднах на такива услуги - какво правят тия момичета?

И мен ме заинтригува, за първи път чувам Confused

newsm78
Цитат
Лимо момичета
Насладете се на невероятно изживяване с момичетата на Табу клуб в най-луксозните лимузини в България! Очаква ви една нощ на безкраен разкош, еротика и забавления в единствените по-рода си лимузини, в компанията на несравними по сексапил момичета.
 newsm78

Източник

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 21:30 от nadiad79

# 666

И мен ме заинтригува, за първи път чувам Confused

newsm78
Цитат
Лимо момичета
Насладете се на невероятно изживяване с момичетата на Табу клуб в най-луксозните лимузини в България! Очаква ви една нощ на безкраен разкош, еротика и забавления в единствените по-рода си лимузини, в компанията на несравними по сексапил момичета.
 newsm78

Източник

Вие сериозно ли?

За домашно прясно мляко питай някоя по-възрастна комшийка, те знаят явките.

# 667
  • под дъгата
И аз имам пак питане. Когато подавам сигнал в полицията трябва ли за да бъде извършена проверка да има и от друг човек? Защото аз си подадох сигнала лично с моите имена и координати и пол. инспектор ме кара да си търся и друг свидетел, за да образуват проверка и понататъшни действия. Иначе той знаел за проблема, но такъв бил реда.
Явно няма достатъчно данни, за да започне проверка, та му е нужен свидетел на описаното в сигнала ти, а не още един подател.

# 668
...Вие сериозно ли?
За домашно прясно мляко питай някоя по-възрастна комшийка, те знаят явките.
                             За млякото: питала съм,  знаят само къде са магазините, уви.
                             Лимо момичетата ги има в подаръците, та с предварителното извинение колко съм тъпа ми се ще да знам що за подарък може да бъде това все пак. Пък и чисто любопитство, признавам си. Но явно са някакви мръсници, за които ако бях ССФ нямаше да е редно да питам и дори изобщо да разбирам, че съществуват  Stop.

# 669
Ми аз като им гледам фирмата, която ги осигурява и съм на 99 на сто сигурна как си вадят хляба.

За явките - много странно, че не знаят бабите. Нашите са такива клюкарки, че веднага ще ти кажат 2-3 места.

# 670
  • София
За лимо момичетата -аз не бях чувала ,но по описането ми се струва ,че са нещо като компаньонки.. а лимо = лимузина Joy

# 671
За лимо момичетата -аз не бях чувала ,но по описането ми се струва ,че са нещо като компаньонки.. а лимо = лимузина Joy
                           Мда, за лимузините се досетих, но се чудех какво правят вътре тия момичета: стриптийз ли, що ли? И що за подарък е някой да се вози в лимузина с голи жени - според мен далеч по-приятно ще е да се возиш в лимузина сам, или с някой познат. Така или иначе лимузина лесно се наема.

# 672
Хубаво де, и аз да питам нещо... Абе бъркам ли или гущерът с жилетката днес наистина има рожден ден?

# 673
  • Стара Загора
Не бъркаш.  Laughing

# 674
Абе бъркам ли или гущерът с жилетката днес наистина има рожден ден?
Кой е гущерът с жилетката пък се питам аз?!?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт