?Въпроси всякакви?

• 1 876 777
  • 5 381
  •   3
Отговори
# 705
За да не пускам цяла тема, реших да питам тук. Има ли опция в Word-а, която да прави всички букви малки или главни? Например имам написани думите една под друга: Mother- майка
                                                                 Father - баща на старницата и искам всички букви да са малки, но не ми се играе да ходя с курсора на всеки нов ред, за да ги поправям?

# 706
  • София
Маркирай думите и натисни Shift+F3 едновременно. Тази клавишна комбинация преобразува малките букви в главни и обратното  Peace.

# 707
Има ли опция в Word-а, която да прави всички букви малки или главни?

В Word има опция Change Case.

Маркираш текста, който искаш да форматираш, избираш Format - Change Case... след което избираш от вариантите този, който ти трябва

- Sentence case - първа главна и последващи малки букви
- lowercase - само малки букви
- UPPERCASE - само главни букви
- Title Case -  всяка дума с главна буква
- tOGGLE cASE - променя главните букви на малки, а малките на главни

# 708
Вени***, Mamma, спасихте ми животеца, че иначе трябваше с 500 думи да си играя за това! Благодаря!   bouquet

# 709
Прекърших си юесбито.  ooooh! С крака на стола го забърсах преди малко (компютърът ми е на земята).

Има ли възможност да се възстанови някак информацията в него?

# 710
Прекърших си юесбито.  ooooh! С крака на стола го забърсах преди малко (компютърът ми е на земята).

Много объркано си го написала, дай по-подробно, кое точно си прекършила

# 711
Прекърших си юесбито.  ooooh! С крака на стола го забърсах преди малко (компютърът ми е на земята).

Бутнах стърчащата част на USB-тo (както си беше включено в компа) и го пречупих. Вече не се разпознава като устройство.

# 712
Отпиши го и него, и инфото, според мен. Ако чипа си е здрав вътре може и да се запои, но...  newsm78

# 713
Прекърших си юесбито.  ooooh! С крака на стола го забърсах преди малко (компютърът ми е на земята).

Бутнах стърчащата част на USB-тo (както си беше включено в компа) и го пречупих. Вече не се разпознава като устройство.

Чакай сега, за флашка ли говориш?

# 714
Отпиши го и него, и инфото, според мен. Ако чипа си е здрав вътре може и да се запои, но...  newsm78

Открих една фирма - твърдят, че могат да възстановят информацията.
Днес ще се срещна с тях.

# 715
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, търся да си сваля отнякъде курсор, който да сочи на дясно (за леваци). Имам обърнат такъв, но центърът му пак си е отляво и е много трудно да се работи с него. Ако някой знае за такъв или може да ми направи ще съм много благодарна. Малко е неудобно когато мишката ми е отляво, курсорът да сочи на ляво, трябва да е ндясно.

# 716
Нямам опит, но чичо Гугъл изплю доста резултати за Left-Handed Mouse Pointers
Ето първите от тях

15 cursors for the left-handed user http://www.tucows.com/preview/343118
special edition of XP Cursors adapted for left handed users - http://www.tucows.com/preview/352579
Windows Vista mouse pointers for left-handed users - http://code.msdn.microsoft.com/lefthanded/Release/ProjectRelease … px?ReleaseId=2509
Left-Handed Mouse Pointers - http://wareseeker.com/Home-Shell-Desktop/left-handed-mouse-pointers-2.0.zip/50186

# 717
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мамма, мерси много, явно не съм търсила като хората!   bouquet
 Сега си го нагласих и вече си е съвсем друго, още веднъж благодаря1
 И честито, лека и безпроблемна!

# 718
  • Ямбол
Тази седмица ли ще сменят времето?

# 719
По този повод като го сменят по-тъмно ли щеше да е сутрин като отиваме на работа или напротив?

Общи условия

Активация на акаунт