?Въпроси всякакви?

• 1 876 779
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 765
  • Italia
Как да преведа на български cocaine upstream?

Покачване? Лентичка? Виж контекста.

# 766
Как да преведа на български cocaine upstream?

Покачване? Лентичка? Виж контекста.

Двама трафиканти планирали cocaine upstream. Аз ще го наместя някак, ама ми се искаше да знам какво означава като израз.

# 767
Много ще съм благодарна,ако някой може да ми даде информация по моя случай:важат ли шофьорските книжки от САЩ в България?И ако е така,след изтичане на срока дали ще ми издадат българска такава?

# 768
Какво ще стане ако не си платя глобата с фиш от КАТ в банката в 7 дневния срок...
Издаден фиш, глобата по който не е платена доброволно в 7-дневен срок от датата на издаването му, се смята за влязло в сила наказателно постановление и се изпраща за събиране на публичния изпълнител.

# 769
  • в резерват

да

# 770
  • Burgas
Момичета някой знае ли-имам на лаптопа-Windows media player na vista,но като си пусна някой филм ми излиза само звук без картина,как да го оправя?

# 771
В кои случаи се слага запетая пред "като"?  Blush

# 772
  • Варна

Когато се въвежда подчинено изречение.

# 773

Когато се въвежда подчинено изречение.
Благодаря   bouquet

# 774
Mojete li da mi kajete kak da izpratq na deteto si snimka za konkursa lubimi deca  Simple Smile

# 775
Подобен конкурс в БГ-Мамма - няма.
Моля, спазвайте правилата на форумите и пишете на кирилица!

# 776
Има ли някъде в София поблеми с боклука пак? У наше село кофите преливат отново, ако не минат тази нощ да ги опразнят утре ще вдигам пара. Изприщвам се при  спомена за затворените от боклук квартални улички.

Пп. Почистиха. Но ще ги наблюдавам. Wink

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 22:33 от минзухар

# 777
  • Italia
Момичета някой знае ли-имам на лаптопа-Windows media player na vista,но като си пусна някой филм ми излиза само звук без картина,как да го оправя?

Инсталирай най-новите кодеци. По-лесния вариант е да си инсталираш GOM Player или KMPlayer и да ползваш тях за филмите. И двете програми са безплатни.

# 778
Какъв е номера на Ивелина Христова от Ясновидци. Знам, че може по SMS да я питаме, но моля за номера.

# 779
Ако накой разполага със свободно време и знае как, да ми обясни много подробно как да си инсталирам драйвъри за звук.  Embarassed Защото ги изтрих.   Embarassed  За втори път.  Shocked Моля.

Общи условия

Активация на акаунт