?Въпроси всякакви?

• 1 868 591
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 240
Моля ви за малко помощ!  ooooh!
Търся черни сатенени пантофки (тип балеринка) за абитуриентския бал дъщеря си.  Номерът обувки, който носи тя е 40-41. Оказа се, че такива обувки са почти неоткриваеми на българския пазар, за номера да не говорим Tired

# 241
Моля ви за малко помощ!  ooooh!
Търся черни сатенени пантофки (тип балеринка) за абитуриентския бал дъщеря си.  Номерът обувки, който носи тя е 40-41. Оказа се, че такива обувки са почти неоткриваеми на българския пазар, за номера да не говорим Tired
                       Попитай ТУК.

# 242
Ръчният багаж е до 10 кг мисля, но ако не се лъжа трябва да влиза и в определени размери. Най-добре провери на сайта на съответната авиокомпания.

А за бланката не знам, но сигурна ли си, че не е медицинско това, което ти трябва?
И аз не знам newsm78 Казаха ми да си взема бележка, която да доказва, че съм здрава Tired Никога до сега не съм обръщала внимание на тея бележки, а явно е трябвало.  Crossing Arms Друг път ще си отварям повечко очите.Личната лекарка ми е написала просто на една обикновена бележка, с която се извиняват отсъствия, че съм здрава и мога да пътувам, но тя определено няма да ми свърши работа.Ще се оправя някакси Simple Smile

Колкото до правописните и граматичните грешки - старая се да не допускам такива, но понякога се случват и такива неща  Blush Грозно ми е, когато видя нещо, написано от млад човек, с хиляди правописни грешки.Не искам някой да гледа по този начин и на моите постинги  Naughty

# 243
  • на изток от рая
Ха, и аз да питам. Имаме система за домашно кино. Откъм финансова гледна точка рядко купувам СД-та със записани филми, а и на малкия бързо му омръзват гледаните филмчета. Свалям от Замунда-та, но след това, като ги запиша на диск и ги пусна на системата, не тръгват.
Някакви предположения?

# 244
  • София
kakvo_puk, най-вероятно сваляш филмите в divx формат, а системата за домашно кино не разчита такъв тип файлове. Провери какво поддържа и какво не, за да се ориентираш какво да сваляш  Peace.

# 245
  • на изток от рая
Благодаря ти, Вени, и на мен на такова ми замириса  Laughing , но не би. Проследих внимателно в какви формати свалям, от същия този "divx" става така, че  едни-отваря, други-не. Четох упътването и там пише, че поддържа този формат.
Абе, не е толкова важно, ама с този бавен нет понякога свалям някаква анимация цяла нощ, записвам я на диска и като се опнем с малкия на спалнята- нищо!

# 246
  • София
Благодаря ти, Вени, и на мен на такова ми замириса  Laughing , но не би. Проследих внимателно в какви формати свалям, от същия този "divx" става така, че  едни-отваря, други-не. Четох упътването и там пише, че поддържа този формат.
Абе, не е толкова важно, ама с този бавен нет понякога свалям някаква анимация цяла нощ, записвам я на диска и като се опнем с малкия на спалнята- нищо!

Ооо, и на мен ми се е случвало, но сравнително рядко де. Аз знаеш ли какво правех - свалях поне 2-3 филмчета и си купувам презаписваеми дискове. Като не тръгне едното, трия, записвам второто и така  Mr. Green.
Също така зная, че за ДВД-системи за домашно кино е хубаво да се финализира сесията при записване, т.е. да не могат да се добавят по-късно други файлове на диска. 

# 247
                        Защо не вържете компютъра за телевизора? Така няма да се налага да записвате.

# 248
Че хубаво носят мамо, че хубаво носят,
белите ментета мамо,
с къси ръкавета!
Е - е е е! О - о о- о!

Като си спомня и третия куплет, ще ти напиша и него.
Извинявай, че се намесвам, непоканена. Просто ми стана приятно да си спомня и аз тази песен.

# 249
Защо не мога да пиша в подфорум "На път, море, почивка". Нямам бутон "отговори", а само извести.

# 250
Защо не мога да пиша в подфорум "На път, море, почивка". Нямам бутон "отговори", а само извести.

Защото трябва да си с 50 публикации, ранг - ентуасиаст мисля.

п.п. Виж в Правила, условия и указания.

# 251

по всяка вероятност, темата просто е заключена и не приема повече отговори

# 252
  • Стара Загора

Защото нямаш нужните за това право 50 публикации. Гледам малко ти остава.  Laughing

# 253
  • на изток от рая
Защо системата ми за дом. кино взе да "изплюва" диска? Хем не "диск"-а, а всички дискове наред!

# 254
Въпрос към софиянци:

С какъв градски транспорт да стигна до бул. "Македония" от Централна автогара или ако е по-удобно от "Плиска"?

Общи условия

Активация на акаунт