?Въпроси всякакви?

• 1 868 499
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 225
  • Primum non nocere !
Свалих един филм, субтитрите сработват, но са с непонятни знаци-нито кирилица, нито латиница.
Някой има ли идея как да оправя проблема?

# 226
Станишев ще учи ромите на секс.Мобилни екипи тръгват да ограмотяват из махалите

Въпросът ми е,знаете ли до къде стигна премиерът със сексуалното обучение на ромите,има ли успехи в това поприще и така нататък. Дали знаете нещо по въпроса?
По-скоро ромите ще научат Станишев на разни трикове Mr. Green

# 227
Може да са го опънали вече и да му е минало. В Гьолджика не е идвал.

# 228
  • София
Искам да намеря една песен, но не  знам заглавието и не мога да я открия, но ето част от текста: "Що ми домиляло,мамо, щом и домиляло, за софийско равно поле, за софийски шопи. Ееее,оооо, ихааа".

# 229
  • някъде ... тук ...
Шехи, смени кодинга на субтитрите в плеъра/двд-то на кирилица.

# 230
Искам да намеря една песен, но не  знам заглавието и не мога да я открия, но ето част от текста: "Що ми домиляло,мамо, щом и домиляло, за софийско равно поле, за софийски шопи. Ееее,оооо, ихааа".
                      Не я знам, но и не успях да я намеря  Rolling Eyes.

# 231
  • София
И аз не я знам, но понеже обичам да ровя:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?autocom=blog&blogid= … mp;showentry=5312

- в списъка за седми клас, но е само инструментал явно.

Има я очевидно и в албум на Бон Бон:

http://music.pop.bg/preview/item15538.html

# 232
Трябва ми бланка, която личният лекар попълва, за да докаже, че съм клинично здрава и мога да пътувам в чужбина.Казаха ми, че аз трябва да я занеса на лекаря, и за това търся да си принтирам Simple Smile

А, и още нещо - до колко килограма може да бъде ръчният ми багаж?За другия знам, че е до 20кг, но за този?

# 233
Трябва ми бланка, която личният лекар попълва, за да докаже, че съм клинично здрава и мога да пътувам в чужбина...
                           Не би ли трябвало да има такава при него? Виж тук дали ще се ориентираш каква е точно и да я търсиш конкретно.

П.П. Нещо такова май трябва да е всъщност  Thinking.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 14:52 от Виргиния

# 234
Трябва ми бланка, която личният лекар попълва, за да докаже, че съм клинично здрава и мога да пътувам в чужбина...
                           Не би ли трябвало да има такава при него? Виж тук дали ще се ориентираш каква е точно и да я търсиш конкретно.

П.П. Нещо такова май трябва да е всъщност  Thinking.

Благодаря за помощта   bouquet
Документът от втория линк няма да ми свърши работа, защото съм ученичка Simple Smile
Прегледах списъкът с документи от първи линк и мисля, че ще или "Лична здравно-профилактична карта (на детето, ученика)", или "Талон за проведени профилактични прегледи (на детето, ученика)" newsm78 И аз не знам... По принцип тези бланки ни ги дават от училище и ние ги носим на личния лекар да ги попълни, но този път не ми дадоха нищо.Трябва пак да говоря с учителката ми Simple Smile
Още веднъж благодаря за съдействието   bouquet

# 235
...защото съм ученичка Simple Smile...
                        Упс, не погледнах  Blush.

# 236
  • София
Ръчният багаж е до 10 кг мисля, но ако не се лъжа трябва да влиза и в определени размери. Най-добре провери на сайта на съответната авиокомпания.

А за бланката не знам, но сигурна ли си, че не е медицинско това, което ти трябва?

# 237
Изпитах някакво удоволствие да видя текст без грешки, написан от български ученик.  bouquet

# 238
Изпитах някакво удоволствие да видя текст без грешки, написан от български ученик.  bouquet
само с една грамат. грешчица:-), но все пак- браво!  Докъде стигнахме- какви неща да ни правят впечатление.

# 239
Цитат
Прегледах списъкът с документи от първи линк и мисля, ...
Имам достъп до контролни на по-големи ученици, положението е отчайващо.
Само маркирам с червения маркер, Вълчицата оценява.

Общи условия

Активация на акаунт