?Въпроси всякакви?

• 1 868 670
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте!
Моля ви ако някой знае името (и/или координатите) на лабораторията към УМБАЛ “Царица Йоанна-ИСУЛ” София да ми ги драсне, че трябва да правя на дъщеря ми изследване на гърлен секрет (естествено в края на последния работен ден)!!! Благодаря!

# 286
Искам да попитам възможно ли е да се смени цялата клавиатура на лаптоп? Sad

# 287
  • София
Здравейте!
Моля ви ако някой знае името (и/или координатите) на лабораторията към УМБАЛ “Царица Йоанна-ИСУЛ” София да ми ги драсне, че трябва да правя на дъщеря ми изследване на гърлен секрет (естествено в края на последния работен ден)!!! Благодаря!

Ето линк, най-долу са лабораториите, има и телефони за контакт
http://www.isul.eu/za_pacienta.htm

# 288
  • София
  bouquet
Благодаря ти Вени!!!

# 289
  • София
*АнАн*, лично не ми се е налагало и не съм се интересувала, но до колкото зная е възможно. В подфорум Хоби има една тема "Дзен или изкуството да поддържаш компютър" - има много компетентни съфорумци, би могла да питаш и там  Peace.

bobsley, за нищо, дано ти е здраво детенцето! И моето се тръшна болно точно в петък, по закона за всемирната гадост  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 18:27 от Вени***

# 290
При лап топите се сменя само цяла клавиатура, не можеш да смениш единични бутони или секции, защото са в комбинации с други и пистите са преплетени, така че ако ти трябва смяна- цялата се сменя.

# 291
В подфорум Хоби има една тема "Дзен или изкуството да поддържаш компютър" - има много компетентни съфорумци, би могла да питаш и там  Peace.
Ей, вярно бе, мерси много!   bouquet

# 292
  • София
Здравейте!
Дали някой ще ми каже днес Джъмбо до 21ч ли работи?
На другия край на София съм и ако е до по-рано направо сме го изпуснали...

# 293
  • София
Здравейте!
Дали някой ще ми каже днес Джъмбо до 21ч ли работи?
На другия край на София съм и ако е до по-рано направо сме го изпуснали...
Не съм много сигурна, но мисля, че в неделя работи до 20.00 ч.

# 294
Имам следния въпрос - мога ли от някъде в София да купя само зарядно за айпод?

# 295
  • София
argun, виж на този линк http://www.ipod-service.hit.bg/ дали би ти свършило работа нещо такова.

# 296
argun, виж на този линк http://www.ipod-service.hit.bg/ дали би ти свършило работа нещо такова.

Много благодаря за бързия отговор  Hug

# 297
  • на изток от рая
Трябва ми плана на къщата, която купихме преди време. За предстоящия ремонт. Бившите собственици ли да ходя да питам или?   Embarassed

# 298
Трябва ми плана на къщата, която купихме преди време. За предстоящия ремонт. Бившите собственици ли да ходя да питам или?   Embarassed
                        На мен ми трябва план на къщата, която баща ми е построил. В крайна сметка той почина и никой не знае нито къде има тръби, нито жици, абе ужас. Няма ли някакви служби, откъдето да ми дадат някакви планове? Вярвам, че всичко е узаконено.

# 299
  • София
Вени***  bouquet Hug Winkуспяхме!

Общи условия

Активация на акаунт