?Въпроси всякакви?

• 1 876 755
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 450
  • някъде ... тук ...
в този случай аз сканирам и записвам като pdf, на края на сканирането на всяка страница пита дали да е в същия файл или не.

# 451
  • Кьолн
Извинете ме ,че ви притеснявам ама може ли някой да ми даде телефона на Нои, гр Добрич. По-точно за справки за пенсиите. Предварително благодаря!

# 452
  • някъде ... тук ...
това излезе с Гугъл: http://www.bsconsult.bg/pages/vrazki-24.htm

# 453
  • Кьолн
ЕлиТ, много ти благодаря!

# 454
  • Mediterraneo
Въпрос: защо служебният компютър не ми актуализира лентичките в подписа всеки ден? Надявам се ме разбрахте какво питам  Grinning

# 455
Въпрос: защо служебният компютър не ми актуализира лентичките в подписа всеки ден? Надявам се ме разбрахте какво питам  Grinning

Пробва ли да изчистиш кеша?

# 456
в този случай аз сканирам и записвам като pdf, на края на сканирането на всяка страница пита дали да е в същия файл или не.

хммм...Мен не ще да ме пита, искам ли, ще се позанимавам да видим ще го излъжа ли скенера! Мерси! Laughing

# 457
  • Mediterraneo

Пробва ли да изчистиш кеша?

Ако някой се навие да ми обясни тази дейност, може и да се пробвам  Blush

# 458
  • София
Ако някой се навие да ми обясни тази дейност, може и да се пробвам  Blush
Навих се веднага, лесно е  Simple Smile. Отваряш си Internet Explorer и после избираш Tools - Internet Options - General - Temporary internet files - Delete files и потвърждаваш с Apply и OK  Peace.

# 459
Ако някой се навие да ми обясни тази дейност, може и да се пробвам  Blush
Навих се веднага, лесно е  Simple Smile. Отваряш си Internet Explorer и после избираш Tools - Internet Options - General - Temporary internet files - Delete files и потвърждаваш с Apply и OK  Peace.
Ей, това ми беше много полезно и на мен. Защото все не се сещах как в работата си да затрия темпорарите. На домашния ми компютър е различно, защото май е направено да се затриват сами от време на време.  Благодаря и от мен.

# 460
Откъде мога да си изтегля декларация , за гласуване не по постоянен адрес, а в друго населено място със студентска книжка? Намирам образец само за изборите за Европейски парламент. Благодаря!

# 461
  • София
Въпросче: Преди няколко дни ми се ъпдейтна интернет експлоръра. Новата версия хич не ме кефи. Как да върна старата?  Blush

# 462
  • Варна/Лондон
Надявам се тук да ми помогнете  PraynigПреди малко както снимах с телефона и нещо блокира -така си стои снимката и на нито едно копче не реагира ,не мога и да го изключа от копчето...на всичкото отгоре е и с вградена батерия,не мога да я сваля Sad
А телефона е на ,,скъпия''и аз настоявах докато е в командировка да ги разменим...егати късмета #Cussing outИ за да ми е още по-хубаво ,довечера се прибира и ако се размина само с ,,конско''ще е добре Laughing
http://www.nokia.co.uk/find-products/all-phones/nokia-6500-classic.С това ,,дърво ''е проблема Close
Предварително благодаря  bouquet

# 463
  • Ямбол
Зуки, явно е блокирал. Взимай друг телефон и започвай да звъниш на твоя. Ако не се оправи, се надявай да му се изтощи батерията скоро.

# 464
  • Варна/Лондон
Малии,че досега го зареждах  dohС мойта умствена диета до там се докарах...Лили Hug

Общи условия

Активация на акаунт