?Въпроси всякакви?

• 1 876 758
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas
Откъде мога да си изтегля декларация , за гласуване не по постоянен адрес, а в друго населено място със студентска книжка? Намирам образец само за изборите за Европейски парламент. Благодаря!
Може да не попълваш предварително,в деня на изборите във всяка избирателна секция има такива декларации,попълваш я в момента и със студенската книжка гласуваш.

# 466
Въпросче: Преди няколко дни ми се ъпдейтна интернет експлоръра. Новата версия хич не ме кефи. Как да върна старата?  Blush

Uninstall  на новата, преди това си свали 7-цата от Замунда например.

# 467
  • София
Морска пяна, благодаря   bouquet

# 468
  • somewhere over the rainbow
И аз да питам за гласуването. Мъжът ми е с адрес по ЛК в неговия град, а има временна адресна регистрация в моя. Къде трябва да ходи да гласува?

# 469
zuki принципно аз се занимавам с телефони и доколкото помня (в момента нямам възможност да погледна тъй като съм във болничен) батерията му се маха. малко по трудничко от на другите модели тъй като трябва да свалиш долната част на панела което не е лесна работа но се маха. пробвай ако не се е оправил вече. надявам се да съм била полезна. Simple Smile

# 470
Какво означава за един сайт "Разпространение чрез RSS"? Безплатно пространство ли? На конкретния сайт, за който питам, има много реклами от гугъл. Ако си запазил име за едно печатно издание, някой може ли да направи онлайн издание със същото име? 

# 471
  • Варна/Лондон
zuki принципно аз се занимавам с телефони и доколкото помня (в момента нямам възможност да погледна тъй като съм във болничен) батерията му се маха. малко по трудничко от на другите модели тъй като трябва да свалиш долната част на панела което не е лесна работа но се маха. пробвай ако не се е оправил вече. надявам се да съм била полезна. Simple Smile
  bouquetМожеше и да стане ,ама дръндера се притеснява за гаранцията ,и понеделник ще го води на доктор,телефона ,аз се разминах с 3-4 часови инструкции как се ползват тия сложни технологии Blush Grinning

# 472
не знам как и откъде , но получавам мейли от цял свят ...

# 473
  • Sofia
не знам как и откъде , но получавам мейли от цял свят ...
От интернет.

# 474
  • somewhere over the rainbow
Какво означава за един сайт "Разпространение чрез RSS"? Безплатно пространство ли? На конкретния сайт, за който питам, има много реклами от гугъл.
Понеже не им идва на ум как да обясня, ето тук е добре обяснено:
http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=100001
Нещо като да се абонираш за новите публикации в сайта /новини, публикации в блог, форум и др./

# 475
Какви са тези мачове за купата на конфедерациите???? Thinking

# 476

По един отбор от континент плюс страната-домакин на световното. Т`ва е.

# 477
Някой може ли да ми препоръча фирма, занимаваща се с дератизация (борба с гризачи), която да е пробвал лично или, за която да е чувал положителни отзиви от свои познати? Става въпрос за третиране на затворени помещения (къща). А също и дали сте чували какви са методите им за борба с гризачите и доколко са успешни. Благодаря предварително.

# 478
Някой може ли да ми препоръча фирма, занимаваща се с дератизация (борба с гризачи), която да е пробвал лично или, за която да е чувал положителни отзиви от свои познати? Става въпрос за третиране на затворени помещения (къща). А също и дали сте чували какви са методите им за борба с гризачите и доколко са успешни. Благодаря предварително.

В къщата на майка ми преди 3 години взехме машинка, която гони всякакви гадинки с някакви звуци (включва се в контакта). Имаше мишки, чакахме бебе и не можеше да слагаме отрови (имаме и кученце, което ходи навсякъде) и това ни се стори най-добрия вариант. Не са се оплаквали, машинката работи. Дори като я попитам има ли ( че аз много мразя всякакви гадинки) и тя ми казва - няма бе, пълна скука е.  hahaha
Машинката я взехме от някаква селскостопанска аптека (май така се казваше) и струваше около 35 лева тогава.

# 479

По един отбор от континент плюс страната-домакин на световното. Т`ва е.

Ааааа,мерси,мерси! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт