?Въпроси всякакви?

• 1 876 760
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 480
  • под дъгата
Вече 2 филма се пробвам да гледам, но вместо субтитри - маймуни. Имам 4 плейъра и на четирите ми излизат маймуни. За пръв път ми се случва. Казвайте какво да правя, че почва да ме хваща бяс.

# 481
Вече 2 филма се пробвам да гледам, но вместо субтитри - маймуни. Имам 4 плейъра и на четирите ми излизат маймуни. За пръв път ми се случва. Казвайте какво да правя, че почва да ме хваща бяс.
Buba, BS Player имаш ли? На мене проблемите ми преди време изчезнаха там.

# 482
Мара бубе ако си с бсплаиер даи от настроиките с десен бутон :Subtitle>Subtitle properties>Font>Script>Cirilic трябва да е Wink

# 483
И ако се оправи, да ни почерпиш после с Версачето. Wink

# 484
  • под дъгата
Пфуу, само Би Ес Плейър нямам. Но ще потърся подобни настройки за скрипт.
Жози, има си хас да не почерпя  Laughing

# 485
Айде, успех. Стискам палци.

# 486
 Grinning Grinning Grinning Очакваме с нетърпение да се похвалиш, с L'allumeuse..... приемаме благодарности в квадратни бутилки с черен етикет Laughing

# 487
  • под дъгата
Станаааа! Много благ … ; ви!   Wink     bouquet

# 488
Ееееее, бе златоооо, много се радвам, чак се изхилих на екрана тука!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 489
Въпрос: нали имаше някаква акция за снимане на нарушители на пътя на столичния кмет? Някой пробвал ли се е със снимки и къде да се пратят?
Казусът е следния - вчера снимах паркирал бус на паркинга на Кауфланд на място за инвалиди, който бус определено не беше с лепенка за инвалиди. Отидох на информация да им кажа, но те казаха, че нищо не могат да направят. От Паркинги и гаражи не вдигаха номера, който намерих. Пък и да го вдигнат едва ли ще направят нещо. Все пак паркинга на магазина май е частен 'ейн вид.

# 490
Въпрос: нали имаше някаква акция за снимане на нарушители на пътя на столичния кмет? Някой пробвал ли се е със снимки и къде да се пратят?
Казусът е следния - вчера снимах паркирал бус на паркинга на Кауфланд на място за инвалиди, който бус определено не беше с лепенка за инвалиди. Отидох на информация да им кажа, но те казаха, че нищо не могат да направят. От Паркинги и гаражи не вдигаха номера, който намерих. Пък и да го вдигнат едва ли ще направят нещо. Все пак паркинга на магазина май е частен 'ейн вид.

Ако инициативата е на кмета, пусни снимката на мейла на Столична община.

# 491
Ще се пробвам така, благодаря ти.  bouquet

# 492
Дай снимката на тоя да го видим. Имаше едни лепенки
Като ми заемаш мястото, искаш ли да си сменим здравето? Или нищо такова.

# 493
Забравила съм как се правят графики на Ексел  Rolling Eyes Някакви насоки към полезни линкове?

# 494

Общи условия

Активация на акаунт