?Въпроси всякакви?

• 1 876 783
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Вълкът с....., драйвърите за звуковата карта имаш предвид, нали? Кажи с ХР ли си и знаеш ли какво ти е дъното?

# 781
към  българите у гръцко-как е превода на КЕФАЛОТИРИ?

# 782
Ако накой разполага със свободно време и знае как, да ми обясни много подробно как да си инсталирам драйвъри за звук.  Embarassed Защото ги изтрих.   Embarassed  За втори път.  Shocked Моля.

ей тука има обяснено на инглиш:

http://www.ehow.com/how_4900280_install-audio-driver-computer.html

# 783
Ако накой разполага със свободно време и знае как, да ми обясни много подробно как да си инсталирам драйвъри за звук.  Embarassed Защото ги изтрих.   Embarassed  За втори път.  Shocked Моля.
Ето това ме  Shocked А дали можеш да обясниш как точно си изтрил драйверите?

# 784
Вълк, абе я за най-хубаво и сигурно ако не си се регистрилал - регистрирай се в hardwer.bg и най-учтиво и покорно ги замоли да дадат указания на прост език. Почерпи сведения от тия дето само с това се занимават - да ръчкат в разни софтуери. Peace  bouquet
И за превенция - направи си един имидж на C-то. За ей такива случаи.

# 785
  • Burgas
Момичета някой знае ли-имам на лаптопа-Windows media player na vista,но като си пусна някой филм ми излиза само звук без картина,как да го оправя?

Инсталирай най-новите кодеци. По-лесния вариант е да си инсталираш GOM Player или KMPlayer и да ползваш тях за филмите. И двете програми са безплатни.
Благодаря за отговора,но ми се иска да ползвам този player,а не мога да намеря кодеци.

# 786
                                   Само подвигам въпросите, в невъзможност съм да търся кодеци от тук.

# 787
  • някъде ... тук ...
примерно K-Lite.
това намерих в нета:
цък
цък
....

# 788
  • Burgas
примерно K-Lite.
това намерих в нета:
цък
цък
....
Стана,благодаря  bouquet

# 789
  • somewhere over the rainbow
Можете ли да сваляте от Замунда тази вечер? Навсякъде ми дава 0 сийдъри Thinking

# 790
  • София
Можете ли да сваляте от Замунда тази вечер? Навсякъде ми дава 0 сийдъри Thinking

Току що и аз това гледах! Може би временно имат проблем...

# 791
Благодаря ти! Притесних се да не би проблемът да е в рутера ми, че скоро го сложих. Дано скоро го оправят, че ми се гледа филм тунайт Simple Smile

# 792
Предложете някоя програма, заместваща Bit Comet.

# 793
  • София
Предложете някоя програма, заместваща Bit Comet.

utorrent

# 794
Aз дърпам с FlashGet.

Общи условия

Активация на акаунт