?Въпроси всякакви?

• 1 876 785
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 825
От два дни насам постоянно ми изписва, че нямам достатъчно свободно пространство в диск С и постоянно намалява, а всъщност там нямам нищо, освен програми, които не заемат чак толкова много място.Днес реших да пусна диска да се форматира, но ми изписа, че ще изгубя всички данни в диска.Какво ще стане с хронологията ми от скайп?И тя ли ще се премахне?
По принцип знам, че стои в Documents and settings, но я няма в папка Application Data  Rolling Eyes

Този въпрос... просто не може да е истина.  Shocked  Shocked  Shocked УЖАС!
Как така "реши да форматираш"? Не се захващай с неща, от които не разбираш.
Хронологията ти в Skype е най-малкия ти проблем.
На С:\ би трябвало да ти е инсталиран Windows.
Ако компютъра ти е за преинсталиране, викни си специалист (до който все едно ще опреш, щом си готова хей така със замах "да форматираш")
Не е истина... ooooh!

# 826
Криси`, от това, което си написала, е видно, че нямаш достатъчно компютърни познания.
Права е cool_witch, че историята на Скайпа е най-малкият ти проблем. При форматиране се изтрива до 0 всичко - файлове, програми, операционна система.
Не се наемай с неща, от които не разбираш, защото после е почти невъзможно някой да може да възстанови щетите.

Това, което можеш да направиш, е да прегледаш какви директории и документи имаш на С-то. Виж дали в С-то не е директорията, в която автоматично се записват файловете, които сваляш от мрежата, прегледай си файловете в My Documents и My Pictures, пусни Disk Cleanup и Disk Defragmenter, но не се заемай с по-сериозни действия и процедури - остави това на специалистите.

# 827
  • Mediterraneo
Ако компютъра ти е за преинсталиране, викни си специалист...

Е, това пък изобщо не е задължително. Поне 2 пъти в годината ми се налага да преинсталирам и до сега не съм опирала до специалист.

# 828
Добре, че писах тук  ooooh! Колко съм заблудена само  #Crazy
Аз бъркам дефрагментирането с форматирането  #Crazy И щях да кажа, че и преди съм го правила  Laughing

Благодаря за бързите отговори  Hug

# 829
Не знам дали питането ми е за тук но съм толкова объркана, в четвъртък тегля парички от банкомат,от личната си сметка,тегля малка сума,в петък ми се налага и отивам да тегля отново-дава ми че няма наличност,помислих си че е някаква грешка пробвах от друг банкомат, не става едва изчаках понеделник,в банката ми обясниха че от сметката е теглено,тъй като сметката е картова и даже дължа още 50 лв,които ще ми удържат от следващия месец,загубих ума и дума,излязох ,стана ми лошо и се прибрах.На другия ден реших да подам жалба ,от банкомата в банката проверявам-парите са в сметката,не получих смислено обяснение къде са били парите ми в събота,неделя,какво е това ДВИЖЕНИЕ по сметката ми с мижавите ми пари от заплатата,банката еДСК,днес на мъжа ми се случи същото-пак е събота и неделя-КАКВО става?

# 830
Банкоматът от където тегли мъжа ми е на друга банка. #2gunfire

# 831
Не знам дали питането ми е за тук но съм толкова объркана, в четвъртък тегля парички от банкомат,от личната си сметка,тегля малка сума,в петък ми се налага и отивам да тегля отново-дава ми че няма наличност...
                             На мен ми се е случвало ако реша да тегля максимума за деня само да прещрака и да не ми пусне пари. Напук на това повече не мога да изтегля в следващите 24 часа. Но за по-малки суми... не знам. Понякога може самият банкомат да няма наличност, малка е вероятността два поредни да нямат, но знам ли?

# 832
Моля за помощ  
Изчезна ми taskbar-a на компютъра. Сега няма нито старт меню, ниищоо. Не мога да си изключа и компа. Направо от копчето изключвам Rolling Eyes
Мисля, че малкия нещо натисна и така се наредихме. Някой да има идея какво се е случило и как да го оправя?
 Рових доста, но уви. В контрол панела и иконата за task bar i start меню даже не иска да се отвори...
Предварително благодаря ако някой се заеме с моя проблем smile3525

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 11:57 от _Venera

# 833
_Venera, за taskbar-а не смея да казвам (имаше май някаква опцийка за lock, но нека друг да ти каже със сигурност,за да не те объркам).

Но това, което поне за първо време се сещам е че можеш да гасиш компютъра си с ALT+F4 (гаси всяка програма, която е активна в момента една по една). Ако спрещ така всички програми, отворени от теб и въпреки това отново натиснеш ALT+F4 тогава вече ти гаси windows.

Ако си си спряла всички програмки с хикса и се чудиш само за windows използвай ALT+ F4. Може няколко секунди да ти се забави, но накрая ще ти изкара опциите за turn off или restart и каквото там е.

# 834
Stefka., благодаря ти за  ALT+F4 . От полза ще ми е докато си оправя проблема.
Чакам някой да подскаже Wink

# 835
# 836
Amidala,  Hug  благодаря!
Сега я виждам темата. Копирах мнението си, дано там да кажат нещо Rolling Eyes

# 837
Stefka., благодаря ти за  ALT+F4 . От полза ще ми е докато си оправя проблема.
Чакам някой да подскаже Wink
                                Не си включила автоматично скриване, нали? За да провериш задръж мишката долу, където трябва да е обичайно. Задръж я и отляво, отдясно и горе (за в случай, че си го и преместила без да искаш). Ако ти излезе - дясно копче и изключи скриването.
                                Може да гасиш лесно с Ctrl+Alt+Del.

# 838
  • Варна/Лондон
Preinstaliraha mi komputara i sega mi nqma ikonkata za smqna na ezik na pisane, niamam i kredor.Sigurno e ne]o elementarno, no ne i za men  Grinning Kak da gi oprawq?

# 839
  • Варна
Опитай с комбинация от клавиши : ctrl+shift или alt+shift

Общи условия

Активация на акаунт