?Въпроси всякакви?

• 1 876 790
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 855
Имам въпрос, чудих се, но реших в тази тема да го плясна..
Някой да си е купувал яке от пазара пред стадион Васил Левски?Говорим за ново яке, със всички етикети и тнт, просто ми се иска да знам дали са качествени, цената е около 160-200 за мъжко яке.

# 856
  • на изток от рая
И аз така си го "дешифрирах".
Няма  да питам що ще подобна дума в учебник по история за VІ клас.

# 857
Няма  да питам що ще подобна дума в учебник по история за VІ клас.

Че какво и е на думата? Е, не е толкова популярна като "съсредоточавам", ама все са от един корен.  Laughing

# 858
Има ли дума "отдувам"? Почти съм сигурна, че няма, но не разполагам с речник.

# 859
Синоним на изпускам. Примерно гумата ми е пренапомпана, плажна топка, десантна лодка.

# 860
  • Italia
Синоним на изпускам. Примерно гумата ми е пренапомпана, плажна топка, десантна лодка.

За надуваемите е "спайдушвам" и съответно "спайдушена" Laughing

# 861
                                  Може ли някой да ми обясни с две думи как се пенсионира инвалид? Никога не е работил - т.е. няма трудов стаж. Изобщо има ли право на друга пенсия освен песията по болест?

# 862
Да, Вълк. И аз с такъв смисъл я употребявам, но някакъв диалект ли е или си я има думата официално в книжовната реч и речниците?

# 863
  • Варна
Има ли дума "отдувам"? Почти съм сигурна, че няма, но не разполагам с речник.

Спихна? Но е по-скоро като състояние. Гумата ми е спихнала.
Или омекнала?

# 864
  • Пловдив
Имам въпросче...
Скоро ще се местим в ново жилище и ме притеснява,дали като съм на друго място ще си изгубя всичките регистрации,понеже се сменя адреса на самия компютър....Знам,че за някои ще се стори смешен въпрос,но наистина не съм наясно,а не искам да се регистрирам наново във всички сайтове...

# 865
Имам въпросче...
Скоро ще се местим в ново жилище и ме притеснява,дали като съм на друго място ще си изгубя всичките регистрации,понеже се сменя адреса на самия компютър....Знам,че за някои ще се стори смешен въпрос,но наистина не съм наясно,а не искам да се регистрирам наново във всички сайтове...
                                   Разбира се, че не  Stop. Регистрациите ти остават същите. Ако ползваш сертификати (за виртуално банкиране примерно) мисля че също няма проблем. Освен ако не са нещо обвързани по АйПи, ама надали.

# 866
Здравейте, и аз да се включа с един въпрос. Някой спечелил ли е от конкурса на дюрасел, който приключи на 10.01.2010г, и ако да, дали са се свързали с него за наградите? Благодаря!

П.П. не знам просто къде другаде да си задам въпроса, ако някой може да ме насочи ще съм му много благодарна  Simple Smile

# 867
Merylin1976, пълна ти е пощенската кутия, затова ти отговарям тук:
И аз четох правилника и им писах няколко пъти, както и на ПГ в САЩ и Румъния и в резултат ми изпратиха писмо, че печеля фоторамка и да им напиша данните си, за да я изпратят.
А за големите награди - ни вест, ни кост. Ако науча още нещо, ще ти пиша  Peace

# 868
  • Варна
Имам въпросче...

Laughing Не ги губиш разбира се. Ами ако ползваш нет от няколко места, отвсякъде ли мислиш че трябва да си правиш нова регистрация?

# 869
  • Пловдив
мерси,просто не бях сигурна

Общи условия

Активация на акаунт