?Въпроси всякакви?

• 1 875 861
  • 5 381
  •   3
Отговори
# 1 410
Ето тук има една мома Гергана.  Laughing
Благодаря, но не е тя.

# 1 411
Да попитам...знае ли някой как да сложа парола на нета???Отвчера е многоого бавен и подозирам,че съседа се възползва от незнанието ни!Благодаря предварително!!!!!........из нетните тайни аз сън невеща

# 1 412
Мисля, че в тази тема трябва да попитам Rolling Eyes

Не ми е ясно за новото изискване относно детските надбавки.
Аз документи за надбавки подавам на всеки 12 месеца, предпокагам с всички е така.
Март месец тази година, подадох молбаза да ми продължат парите, но новото изискваневлезе в сила  сега април.Трябва ли да занеса в общината уверение от личният лекар, че синът ми има всички ваксини или тази добавка към бумагите ще я приложа чак на следващото подаване?

Благодаря предварително за отговорите.

# 1 413

Аз документи за надбавки подавам на всеки 12 месеца, предпокагам с всички е така.
Март месец тази година, подадох молбаза да ми продължат парите, но новото изискваневлезе в сила  сега април.Трябва ли да занеса в общината уверение от личният лекар, че синът ми има всички ваксини или тази добавка към бумагите ще я приложа чак на следващото подаване?

В заварено положение сме. Не трябва да носиш бележка. На следващо подаване март 2011г, но има време.

# 1 414
Да попитам...знае ли някой как да сложа парола на нета???Отвчера е многоого бавен и подозирам,че съседа се възползва от незнанието ни!Благодаря предварително!!!!!........из нетните тайни аз сън невеща
                                А на доставчика си оплака ли се? Може в него да е проблемът. Да си проследи трафика и може да ти реши проблема с незнанието   bouquet. Той най-добре знае изпитва ли технически трудности в момента, какъв ти е нета и дали всичко е ок. Не трябва да сме толкова подозрителни към съседите си  Crazy.

# 1 415
Вероятно е с рутер  Wink Влез си в рутера (мерси, че сподели модел и какъв нет ползваш - ма нищо ще хвърля боб...) със стандартен адрес, не знам какъв модел рутер си, та и адреса ти не знам (може би 192.168.1.1 и юзер/пас admin а защо не и user, 1111, може и празно поле на пас да е ?!) и там из менюто разгледай за парола -

Опитай и тези адреси, ако не влизаш с горния -
192.168.0.1
192.168.1.1
192.168.2.1

С командата ipconfig /all в CMD ще ти изпише АйПи на рутера.
Виж security type (ако има такъв) си избери - моят е TKIP. Напиши си парола и може и името си да смениш и си готова.

# 1 416
Вероятно е с рутер  Wink Влез си в рутера (мерси, че сподели модел и какъв нет ползваш - ма нищо ще хвърля боб...) със стандартен адрес, не знам какъв модел рутер си, та и адреса ти не знам (може би 192.168.1.1 и юзер/пас admin а защо не и user, 1111, може и празно поле на пас да е ?!) и там из менюто разгледай за парола -

Опитай и тези адреси, ако не влизаш с горния -
192.168.0.1
192.168.1.1
192.168.2.1

С командата ipconfig /all в CMD ще ти изпише АйПи на рутера.
Виж security type (ако има такъв) си избери - моят е TKIP. Напиши си парола и може и името си да смениш и си готова.
......благодаря!!!!!!МНОГО!!!!!.....НО ще се включа по късно newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,че ....с превода ще се забавя Confused

# 1 417
Ако кажеш за начало каква марка ти е рутера ще ти помогна малко в превода...

# 1 418

В заварено положение сме. Не трябва да носиш бележка. На следващо подаване март 2011г, но има време.
И аз бях в заварено ,ама социалната работничка ми се обади да й занеса бележка, въпреки че подадох документи средата на март и сега трябваше да си взема само заповедта.Върнаха ме  за бележки Crazy

# 1 419
....така ...да се посмеете на моето #Shocked #ShockedнИвежество...ми нямам рутер,защото съм на оптичен кабел #Crazy #Crazy.... smile3532 smile3532....пу..вече нищо не питам

# 1 420
....така ...да се посмеете на моето #Shocked #ShockedнИвежество...ми нямам рутер,защото съм на оптичен кабел #Crazy #Crazy.... smile3532 smile3532....пу..вече нищо не питам

Hahhaha абе..как ще му сложиш парола като не е рутер  Laughing, за да не краде съседа. Рутера разпръсква безжичен, wireless интернет...и така се хваща и от други, ако не е кодиран. Кабелен нет...освен да се прикачи към твоя кабел, иначе не виждам как ще се краде  Thinking

# 1 421
 Flushed Flushed и аз така се сетих....но беше късно,чадо!!!!... #Puppy dog

# 1 422
Купих си днес нов фотоапарат. Старият ми е също Сони и го ползвах повече от 3 години без проблем (дори и сега работи, но светкавицата отказва). Проблема е, че новият не разпознава мемори картата, която ползвам от самото начало със старият и си работи без проблем. Някаква идея къде може да е проблема?

# 1 423
  • София
Купих си днес нов фотоапарат. Старият ми е също Сони и го ползвах повече от 3 години без проблем (дори и сега работи, но светкавицата отказва). Проблема е, че новият не разпознава мемори картата, която ползвам от самото начало със старият и си работи без проблем. Някаква идея къде може да е проблема?
Новият ти апарат поддържа тези типове карти памет: Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo. Малко вероятно е, да не кажа, че ми се струва невъзможно, но виж все пак старата карта дали отговаря на тези стандарти. Също така, можеш да я форматираш и да пробваш тогава да я поставиш в новия апарат. Но внимавай, защото при форматиране се губи всичката информация! Първо си прехвърли снимките.

# 1 424
Вени, благодаря много, но направих това вече няколко пъти. Картата ми е Memory Stick PRO Duo и си работи без проблем със страрият апарат. Пфу, ще го нося обратно в магазина утре.  Confused   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт