?Въпроси всякакви?

• 1 875 846
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 425
Смени го за друга марка, само да не е Сони Laughing.  Моят фотоапарат толкова бързо се прецака и съвсем не останах доволна от тази марка. Сега пак си взехме сапунерка, ама някаква друга марка.  Трябва да погледна каква е- Никон или Канон. Laughing

# 1 426
  • при палмите и алигаторите,FL
И аз с питанка търся това розовкото за петна http://www.perilis.com/preparati/prep_po4istwane_uporiti_petna.php , Спот на Перлис.Имате ли идея от къде в София да си го купя.Живея в София, Проверих в Кауфланд и кварталните магазини, но няма.

# 1 427
И аз с питанка търся това розовкото за петна http://www.perilis.com/preparati/prep_po4istwane_uporiti_petna.php , Спот на Перлис.Имате ли идея от къде в София да си го купя.Живея в София, Проверих в Кауфланд и кварталните магазини, но няма.

Сестра ми така и не успя да си го намери в Мусагеница. Знам, че не е успокоение, но...
Сега се сещам,че беше намерила начин да го поръча по нета, ама трябваше да вземе с кашона, че да си струва доставката, иначе е много евтино , около 1 лв.
Защо не им пишеш на мейла ??  perilis@dir.bg

# 1 428
  • при палмите и алигаторите,FL
След месец отиваме във Варна и от там ще се снабдя, но за мейла не се бях сетила   bouquet сега ще им пиша и да видим какво ще отговорят.

Редактирам се, веднага ми отговориха на мейла с телефони на техни представители в София.Свързах се и вече ще мога да разкарам петната.

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 11:01 от nandi

# 1 429
  • София
Ако кажеш за начало каква марка ти е рутера ще ти помогна малко в превода...
....така ...да се посмеете на моето #Shocked #ShockedнИвежество...ми нямам рутер,защото съм на оптичен кабел #Crazy #Crazy.... smile3532 smile3532....пу..вече нищо не питам

Hahhaha абе..как ще му сложиш парола като не е рутер  Laughing, за да не краде съседа. Рутера разпръсква безжичен, wireless интернет...и така се хваща и от други, ако не е кодиран. Кабелен нет...освен да се прикачи към твоя кабел, иначе не виждам как ще се краде  Thinking

Да попитам и аз нещо в тази връзка.....ако рутера е без парола и някой се прикачи към теб, това отразява ли се по някакъв начин на бързината на интернета, т. е. става ли по-бавен?

# 1 430
  • София
sparkk, ако се закачи някой и просто цъка и разглежда сайтове, едва ли ще се отрази кой знае колко сериозно. Но ако почне да тегли торенти и ти теглиш, ако и скоростта ти не е умопомрачително висока, твърде е възможно да спадне осезаемо.

# 1 431
Аз имам едно глупаво питане. Понеже 2 от електронните ми пощи ми се препълват със спам, откъде спамерите намират имейл-адреса ми? Програма ли ползват?

# 1 432
Не е въпроса само в скоростта - много е лесно чрез отключен нет да се рови в рутера, да му сложа парола и да забраня собственият ти достъп - това е най-ламерското, защото лесно ще го оправиш, но с нови настройки, а вече достъпът компютъра ти и информацията в него е много лесно  Peace

# 1 433
Много много ми харесва една песен, пускат я по Радио 1, обаче не знам как се казва. Преди време имаше една реклама на Кока Кола с нея, където изреждаха , като например "За момичето, което не се прави , че разбира черен квадрат" , "За мъжа, който каза.... еди-си-кво". Пее се и нещо "make a noise, make it clear"... но не съм сигурна , дали е точно така. В припева има и "Ооо-оо-оооо"  Laughing
(Ако някой гледа редовно и Американ Айдъл, миналата година Дейвид Арчулета я пя)

Ако някой ме разбере , получава виртуална целувка  Mr. Green

# 1 434
# 1 435
Има ли някой, които току що си е извадил новите документи за самоличност?
Интересува ме оправиха ли си проблемите тия бюрократи, нормално ли стават поръчката и получаването?
Става дума за лична карта и шофьорска книжка.

# 1 436

Ееееееееееееее, БРАВООООООООООО, супер си    bouquet  smile3525  love001 Толкова я търсих тази песен.

# 1 437
Има ли някой, които току що си е извадил новите документи за самоличност?
Интересува ме оправиха ли си проблемите тия бюрократи, нормално ли стават поръчката и получаването?
Става дума за лична карта и шофьорска книжка.

Току що, мои познати от Испания, дойдоха да си извадят от новите документи. Чакаха по 8 часа пред 2 различни районни, направиха експресна поръчка /то сега май само такива поръчки се работят  Rolling Eyes/ за 3 дни, а ги получиха след 10 дни с голям зор.
Ако не ти е наложително по-добре изчакай опашките и недоразуменията.  Peace

# 1 438
Мерси. То не е много за чакане, защото с изтекла лична карта не може да се пътува в чужбина, не знам дали човек може да мине с международен паспорт вместо карта в страните от ЕС.

# 1 439
Мерси. То не е много за чакане, защото с изтекла лична карта не може да се пътува в чужбина, не знам дали човек може да мине с международен паспорт вместо карта в страните от ЕС.

Може  Peace

Общи условия

Активация на акаунт