?Въпроси всякакви?

• 1 875 836
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Другата седмица ще пътувам до Кавала и искам да е с кола, та затова се интересувам какви документи са необходими за колата. Някъде ми казват,че трябвало зелена карта,а другаде,че нищо не ми трябва.

# 1 456
Какво означава пунта? Mr. Green

# 1 457
Пунта може да означава фалшив. Mr. Green

# 1 458
  • Italia
Какво означава пунта? Mr. Green

На български - не знам, на италиански ...  Embarassed

# 1 459
  • В голямото море...Живот
Как да си преправя ПДФ файл без да ми излиза надписа в/у документа : Edited by Foxit PDF Editor бла-бла-бла?

# 1 460
Как да си преправя ПДФ файл без да ми излиза надписа в/у документа : Edited by Foxit PDF Editor бла-бла-бла?
                                 Това някаква траял програма ли е? Къде излиза този надпис? Опитай да го съхраниш като таблица и после да го върнеш в ПДФ формат  Thinking. Съхраняваш я последно (по-точно експортваш) през програмата за таблици.

# 1 461
Говориш за ЕКСЕЛ ли  newsm78
Програмата е Фоксит ПДФ Едитор.Дали е триъл не знам.

# 1 462
                                Къде излиза този надпис?

# 1 463
  • София
Савлих си едни книги, файловете са с едно странно раширение .lit и не знам как да ги отворя?
Като ги отворя с уърда ми излиза на китайски   newsm78

# 1 464
                                Къде излиза този надпис?

Горе в дясно

# 1 465
  • София
Савлих си едни книги, файловете са с едно странно раширение .lit и не знам как да ги отворя?
Като ги отворя с уърда ми излиза на китайски   newsm78
Можеш да ги отвориш с Microsoft reader, безплатен е, ето линк за настолни компютри и лаптопи.  Peace
Мисля, че тези файове могат да се конвертират и в други формати, но не съм съвсем сигурна с кои програми става номера.

# 1 466
  • София
Благодаря, ще пробвам довечера вкъщи   bouquet

# 1 467
Говориш за ЕКСЕЛ ли  newsm78
                               Къде излиза този надпис?

Горе в дясно
                                   За такъв проблем ли става дума 'някой да има serial key за фоксит или солид конвертора понеже си ги свалих ама демо версията слага едни цветни логота на края на листа'? Въпросът ми съдържа и отговора  Twisted Evil.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 12:44 от Одил

# 1 468
                                Къде излиза този надпис?

Горе в дясно
                                    За такъв проблем ли става дума 'някой да има serial key за фоксит или солид конвертора понеже си ги свалих ама демо версията слага едни цветни логота на края на листа'? Въпросът ми се съдържа и отговора  Twisted Evil.

Много благодаря  Hug

# 1 469
Сънувах, че се возя в стар асансьор, много разнебитен, от онези старите с решетки. Изкачвах се нагоре. Някой има ли представа какво може да означава този сън, защото ми е важно? Благодаря ви предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт