?Въпроси всякакви?

• 1 875 835
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 1 470
Сънувах, че се возя в стар асансьор, много разнебитен, от онези старите с решетки. Изкачвах се нагоре. Някой има ли представа какво може да означава този сън, защото ми е важно? Благодаря ви предварително!  bouquet
Хубаво е да се изкачваш нагоре.
Това, че асансьорът е стр може да означава много неща, според зависи от впечатленията ти през деня и като цяло от миналото.
Може би се страхуваш от нещо и то се е олецетворило в асансьора.А това нещо, от което се боиш вероятно е ключът към успеха ти.
Но при всички случаи изкачването нагоре е положителен знак.

ето линк за … 74;ка

# 1 471
Благодаря ти Ardea, дано предсказанията се окажат верни Praynig

# 1 472
  • somewhere over the rainbow
Благодаря ти Ardea, дано предсказанията се окажат верни Praynig
Може да попиташ и в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432584.0

# 1 473
Благодаря N A N  bouquet

# 1 474
Какво означава пунта? Mr. Green

На български - не знам, на италиански ...  Embarassed

Какво, че ми стана интересно Mr. Green

# 1 475
Сънувах, че се возя в стар асансьор, много разнебитен, от онези старите с решетки. Изкачвах се нагоре. Някой има ли представа какво може да означава този сън, защото ми е важно? Благодаря ви предварително!  bouquet

Да. Идваш ми на гости.
Да знаеш, обаче, че не съм си вкъщи!  Peace

# 1 476
Не знам как но си сложих фон на иконите на деск топа и ми е много гадно ! Не мога да го махна, мога само да сменя цвета. Идея как да го разкарам тоя фон???? newsm78

# 1 477
Не знам как но си сложих фон на иконите на деск топа и ми е много гадно ! Не мога да го махна, мога само да сменя цвета. Идея как да го разкарам тоя фон???? newsm78

Дай снимка на десктопа да видим за какво става дума...

# 1 478

Дай снимка на десктопа да видим за какво става дума...

Утре ще мога, сега народа спи и фотото не е на видно място. Мерси ,Дон !  Peace

# 1 479
Ако е за това за което си мисля може да пробваш следното:
Щракаш с десен клавиш на My computer после Properties, после таба Advanced, най-отгоре Performance, щракаш на Settings и там отбелязваш Adjust for best appearance и после ОК и пак ОК докато се затвори прозореца....

# 1 480
Ако е за това за което си мисля може да пробваш следното:
Щракаш с десен клавиш на My computer после Properties, после таба Advanced, най-отгоре Performance, щракаш на Settings и там отбелязваш Adjust for best appearance и после ОК и пак ОК докато се затвори прозореца....
Мерси   bouquet ,  но не е това !

# 1 481
Погледни тази страница и ми кажи за такъв фон на иконите ли става дума
http://www.howtogeek.com/howto/windows/why-do-my-icons-have-a-ba … or-in-windows-xp/

# 1 482
Погледни тази страница и ми кажи за такъв фон на иконите ли става дума
http://www.howtogeek.com/howto/windows/why-do-my-icons-have-a-ba … or-in-windows-xp/

Да, такъв е . Не е като цял квадрат, а просто очертава иконата и надписа

# 1 483
Може ли някой, който знае немски да ми помогне. Донесоха ми сушилня, но без книжка. Никъде в нета не мога да намеря информация за нея. На таблото всичко е на немски, а аз нищичко не отбирам. Не можах и да намеря читав преводач в нета  Rolling Eyes
Става въпрос за 6-7 думички, ако може някой да ми ги преведе  Hug

Ето ги:
kochwasche/buntwasche

pflegeleichte gwebe

schleuderdrehzahl

fullmenge

bugeltrocken

schranktrocken

пп. на някои гласни има две точки отгоре, но с моята клавиатура не знам как да ги изпиша  Blush

# 1 484
Помогнаха ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт