?Въпроси всякакви?

• 1 875 639
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 1 710
  • В голямото море...Живот
Отиваш в общината по новия адрес.

А знаете ли дали трябва документ за собственост на жилище или договор за наем при смяна на ВРЕМЕННА регистрация?

ДА се присъединя и аз към въпроса.

# 1 711
  • Italia
А знаете ли дали трябва документ за собственост на жилище или договор за наем при смяна на ВРЕМЕННА регистрация?
ДА се присъединя и аз към въпроса.

В Стара Загора* не изискват. Попълваш жълтата бланка и толкова. Помня даже Господари на Ефира имаха репортаж преди 3-4 години как спокойно можеш да регистрираш за настоящ адрес Парламента, примерно.

* - уточнявам града, защото в една друга тема се оказа, че в различните общини имат различни изисквания

# 1 712
В Стара Загора* не изискват. Попълваш жълтата бланка и толкова. Помня даже Господари на Ефира имаха репортаж преди 3-4 години как спокойно можеш да регистрираш за настоящ адрес Парламента, примерно.

* - уточнявам града, защото в една друга тема се оказа, че в различните общини имат различни изисквания

Помня този случай, но след това мисля че излязоха допълнителните разпоредби за определена документация, ще трябва да потърся в законите.

Моя приятелка във Варна си е сменила постоянната регистрация без никакъв документ  newsm78. За София обаче, бях чула, че искат нотариален акт или нотариално заверен договор за наем.

# 1 713
  • В голямото море...Живот
В Сливен освен Н.Акт искат и да присъства собственикът - подписва се на някакъв документ.

# 1 714
  • София
Може ли също някой да и каже добър личен лекар в района на Стрелбище? Трябва да сменя моя...
Благодаря!   bouquet
На първия етаж в поликлиниката на Военна болница има доста джи пи-та и педиатри.Използвам услугите им от доста години и съм доволна.

# 1 715
Моля за помощ-как да определя  код НКИД и основна икономическа дейност по НКИД,според това:
Производство,изкупуване и преработка с цел търговия на стоки и предмети разрешени от държавата в цялата страна,обществено хранене и хотелиерство в страната,превозни услуги на фирми и граждани в страната и чужбина,ателие за услуги,разрешени от закона,което води делата си по търговски начин,външнотърговска дейност.

# 1 716
джоджорпитай в темата за собствения бизнес

# 1 717
Благодаря за отговора ще и кажа да се посъветва с доктор  Peace
                             И да си вземе за другия път менструална чашка (освен ако не възнамерява да прави и секс).

# 1 718
                             И да си вземе за другия път менструална чашка (освен ако не възнамерява да прави и секс).

Какво е менструална чашка?

# 1 719
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

http://ecolina-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath … a35b9d4faca52bfc3  Peace

# 1 720
  • Italia

http://ecolina-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath … bac5be2206ecde156

# 1 721
как се казва тази "джаджа", дето я има на повечето бюра в офиси - едно топче удря друго и така до безкрай...Махалото на Фуко ли беше или Перпетуум мобиле...или е едно и също
и продава ли се някъде това нещо

# 1 722
# 1 723
благодаря ти    bouquet

# 1 724
от къде да си изтегла кирилица и да мога да си я инсталирам
ако може някоя програма да ми покажите

Общи условия

Активация на акаунт