?Въпроси всякакви?

• 1 875 557
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 860
sparkk , сладкарница Дани.

# 1 861
                              ...

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 12:38 от Викито

# 1 862
Знаете ли дали консултатицята с юрист към Инспекцията по труда се заплаща?

# 1 863
Знаете ли дали консултатицята с юрист към Инспекцията по труда се заплаща?

Не знам. Но консултациите с юрист на Синдикатите са безплатни за синдикални членове. Ако попаднете на Човек, може и на несиндикален член да даде съвет.  Laughing

# 1 864
Знаете ли дали консултацията с юрист към Инспекцията по труда се заплаща?
Не, юристите към ОИТ са в служебно/трудово правоотношение, т.е. получават заплата за труда си. Ако консултацията, която искаш касае служебните им задължения, не се заплаща нищо. В някои дирекции дават консултации и по телефона, когато става въпрос за спазване на трудовото законодателство.

# 1 865
Благодаря! Simple Smile
Става въпрос за изгубена трудова книжка. Взех необходимото Удостоверение образец: Приложение № 2 от Наредбата. Една от фирмите, в която съм работила през 1998 (после излязох в майчинство) отказват да попълнят това удостоверение. Мотив: наводнение е унищожило ведомостите им за заплати. Отказват и УП-3 да ми издадат.
Мисля, че нямат основание за отказ, но ще ми е нужна професионална консултация как да ги накарам да го направят.

# 1 866
Някой да има представа колко време е продължителността на полет София - Венеция (Тревизо)?? Rolling Eyes

# 1 867
Мисля, че нямат основание за отказ, но ще ми е нужна професионална консултация как да ги накарам да го направят.

Непрофесионалистът веднага ти казва: пусни жалба. С входящ номер, както си му е редът. Остави на професионалистите да си заработят заплатите.  Laughing

# 1 868
Някой да има представа колко време е продължителността на полет София - Венеция (Тревизо)?? Rolling Eyes

50 мин. до колкото виждам в сайта на Wizzair.

# 1 869

Непрофесионалистът веднага ти казва: пусни жалба. С входящ номер, както си му е редът. Остави на професионалистите да си заработят заплатите.  Laughing
Няма какво да добавя  Peace

# 1 870
Така ще направя.
Още един въпрос. Фирмата е регистрирана на територията на В. Търновска област. В Инспекцията по Труда във В. Търново ли да подам жалбата?

# 1 871
Да. Успех.

# 1 872
Благодаря!

# 1 873
  • София
Благодаря! Simple Smile
Става въпрос за изгубена трудова книжка. Взех необходимото Удостоверение образец: Приложение № 2 от Наредбата. Една от фирмите, в която съм работила през 1998 (после излязох в майчинство) отказват да попълнят това удостоверение. Мотив: наводнение е унищожило ведомостите им за заплати. Отказват и УП-3 да ми издадат.

В Министерството на труда всяка сряда от 14 до 16 ч. има безплатни трудово-правни консултации  Peace

# 1 874
а как трябва да се процедира със съсед, който е завладял еднолично общото мазе в блока, мазето се намира под апартамента му и той е избил тавана на мазето /пода на апартамента/ и си е направил вити стълби, освен това ползва две други мазета и стаичка между етажите, която,мисля, би трябвало пак да е обща

Общи условия

Активация на акаунт