?Въпроси всякакви?

• 1 875 466
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 1 935
Моля,кажете ми къде да си платя топлата вода?Работя до хотел Хемус.
                               1. Регистрирай се в ипей и плащай през Интернет;
                               2. Клонове на Изипей, може да си избереш близък: http://www.easypay.bg/?p=23

# 1 936
  • някъде
Преди време имаше тема за премахване на едно каренце със съобщение от екрана на компютъра.Доста хора си бяхме оправили проблема тогава,но сега пак се появи това каре ,а аз не помня как се премахваше.Може ли някой да ми подскаже?Съобщението е,че ползвам нелегална версиия.

# 1 937
Моля,кажете ми къде да си платя топлата вода?Работя до хотел Хемус.
Има ли пазарче наоколо? На почти всички пазари са наслагали едни общински будки за комуникачионно обслужване. Даже и с мазето на Ская, до Фантастико-то има една девойка (в клетката за оставяне на багаж се намира).  Peace

# 1 938
Благодаря!

# 1 939
  • София
Имам въпрос:
В колко часа трябва да се започва да се кърти в апартамент?За сутрина ми е въпроса?Сутринта към 8:15-20,майстори започнаха да къртят в апартамента под нас,и разбира се никой не можа да се наспи.Не трябва л ида се започва по-късно,или аз съм в грешка? Thinking

Чл.21.Забраняват се свиренето, пеенето, шумния говор и увеселения, използването на озвучителни системи, на перални и съдомиялни машини, извършването на производствени дейности и ремонтни работи, които нарушават спокойствието на останалите обитатели, във времето от 22 до 8 ч. сутринта и от 14 до 16 ч. следобед. Изключения се допускат само с разрешение на председателя на управителния съвет или на управителя.      

Това е от примерния правилинк за вътршен ред в Етажната собственост http://www.mrrb.government.bg/index.php?lang=bg&do=law&type=6&id=370

# 1 940
Мерси Чарита.Значи аз съм в грешка  Whistling   bouquet

# 1 941
Преди време имаше тема за премахване на едно каренце със съобщение от екрана на компютъра.Доста хора си бяхме оправили проблема тогава,но сега пак се появи това каре ,а аз не помня как се премахваше.Може ли някой да ми подскаже?Съобщението е,че ползвам нелегална версиия.

Аз съм с Мозила, и моят изскачащ прозорец махнах така:

Инструменти > Настройки > Разширени > Мрежа > Настройване > Използване на системните настройки за прокси

# 1 942
...Това е от примерния правилинк за вътршен ред в Етажната собственост http://www.mrrb.government.bg/index.php?lang=bg&do=law&type=6&id=370
                               Сега разбирам, че съм в нарушение  Tired. Не било позволено нощем да ползваш пералня/съдомиялна  Crazy.

# 1 943
  • София
                               Сега разбирам, че съм в нарушение  Tired. Не било позволено нощем да ползваш пералня/съдомиялна  Crazy.
... само ако нарушаваш спокойствието на останалите обитатели  Wink Визират се, предполагам, от онези перални от преди двайсетина години, които освен че перяха излизаха и да простират  Mr. Green

# 1 944
Някой знае ли дали Си банк имат такса за проверка на сметката през E Pay?

# 1 945
  • някъде

Инструменти > Настройки > Разширени > Мрежа > Настройване > Използване на системните настройки за прокси
Благодаря ти,но аз не съм с Мозила.

# 1 946
am - after midnight
/дано съм го изписала правилно/
Цитат
A.M.  abbreviation ante meridiem
P.M.  abbreviation post meridiem
Обратното на това което си написал. От латински "анте" е преди (тоест преди обед) а "пост" след ( тоест след обед)

# 1 947

Благодаря ти,но аз не съм с Мозила.
Какво е това "каренце"?  Ако е Windows Genuine Advantage търси в гугъл.

# 1 948
  • някъде
Точно такова.Намерих нещо в хелпа,но тукашния метод беше като че ли друг.Вижте и този
1. Щракнете върху Start (Старт) и изберете Run (Изпълни).
2. В полето Open (Отвори) въведете regedit и натиснете OK.
3. В левия панел намерете следния ключ на системния регистър и щракнете върху него:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\Software\\\\Microsoft\\\\Win dowsNT\\\\Current Version\\\\WPAEvents
4. В десния панел щракнете с десния бутон на мишката върху OOBETimer и натиснете Modify (Модифициране).
5. Променете поне една цифра в тази стойност, за да деактивирате Windows.
6. Щракнете върху Start (Старт) и изберете Run (Изпълни).
7. В полето Open (Отвори) въведете следната команда и натиснете OK.
%systemroot%\\system32\\oobe\\msoobe.exe /a
8. Щракнете върху Yes, I want to telephone a customer service representative to activate Windows (\\\"Да, искам да се обадя на представител на отдела за обслужване на клиенти, за да активирам Windows\\\", след което натиснете Next (Следваща).
9. Щракнете върху Change Product key (Смяна на продуктовия ключ).
10. Въведете новия продуктов ключ в полетата New key (Нов ключ) - W8VXQ-8R68K-3BHGP-V4X4M-89CBM и натиснете Update (Актуализиране).

Ако бъдете върнати към предишния прозорец, щракнете върху Remind me later (Напомни ми по-късно), след което рестартирайте компютъра.
11. Повторете стъпки 6 и 7, за да проверите дали е активиран Windows. Получавате следното съобщение:
Windows вече е активиран. Натиснете OK, за да излезете.
12. Щракнете върху OK.

# 1 949
  • Italia
Съобщението е,че ползвам нелегална версиия.
Какво е това "каренце"?  Ако е Windows Genuine Advantage търси в гугъл.

Най-добре в замунда, че там поне ги качват проверени.

Общи условия

Активация на акаунт