?Въпроси всякакви?

• 1 875 451
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 995
Точно за маркирай прочетено служат отметките, но за да действа само за посочените теми, в полето до бутона "Давай" трябва да избереш опцията "Маркирай избраните като прочетени".

# 1 996
Точно за маркирай прочетено служат отметките, но за да действа само за посочените теми, в полето до бутона "Давай" трябва да избереш опцията "Маркирай избраните като прочетени".
smile3501

# 1 997
Понеже съм леко неориентирана и не можах да се оправя в сайта на УНСС Embarassed , някой може ли да ми каже с какво трябва да кандидатствам за специалност Международни икономически отношения? По принцип, в другите ВУЗ-ове се кандидатства с език, но тук не видях да има такъв изпит(или по-точно трети модул от ЕПИ).Ще стане ли с география? newsm78

# 1 998
  • София
Здравейте, имам един уред,които купих от Технополис. Пазя гаранцията, която е с техен печат и данните за уреда, но нямам касова бележка, а до изтичане на гаранцията остава повече от година и ми се иска да я ползвам. Дали ще ми уважат гаранцията? Ако не,  къде им се намира сервиза да отида направо там, защото ми казаха, че там е по - вероятно да ми я признаят. Става въпрос за София:)Благодаря предварително.

# 1 999
На гаранционната карта би трябвало да са посочени оторизираните сервизи.

# 2 000
  • София
На гаранционната карта би трябвало да са посочени оторизираните сервизи.
Ами няма - една книжка е само. Разбрах,че сервизите ги давали отделно на лист, но аз нямам такъв и не помня дали съм имала.

# 2 001
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Криси,
в УНСС има лека промяна и се кандидатства за направления, а след втората година студентите се класират по успех за отделните специалности. МИО е в направление икономика с чуждоезиково обучение. Дъщеря ми кандидатства тази година там с география и немски език. Може да се кандидатства на практика с всичко: ЕПИ с български език, математика или география и език по избор. В направлението влизат специалностите МИО, туризъм и интелектуална собственост.

# 2 002
ембрион   Зависи какъв е уреда и марката, обади се в технополис и ги питай къде да го данесеш. Ето разгледай тук това са им сервизите http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/z_modules/showArticlesInCa … OOT%29/.do?sci=12

# 2 003
Криси,
в УНСС има лека промяна и се кандидатства за направления, а след втората година студентите се класират по успех за отделните специалности. МИО е в направление икономика с чуждоезиково обучение. Дъщеря ми кандидатства тази година там с география и немски език. Може да се кандидатства на практика с всичко: ЕПИ с български език, математика или география и език по избор. В направлението влизат специалностите МИО, туризъм и интелектуална собственост.
То ест освен ЕПИ с три модула(БЕЛ, математика и география в моя случай), трябва да държа и изпит по език, така ли?  Embarassed

# 2 004
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Криси,
То ест освен ЕПИ с три модула(БЕЛ, математика и география в моя случай), трябва да държа и изпит по език, така ли?  Embarassed
Точно така. Изпитът по език е отделен изпит във формат слушане с разбиране и разни упражнения (не ги знам на български) - текст с празнини, рекция на глаголите, намиране на подходящи изрази и т.н. Отделно си държиш ЕПИ - ако избереш география, имаш 40 въпроса по география и по 20 общообразователни въпроса от БЕЛ и математика. Ако избереш математика - съответно 40 по-сложни въпроса от математиката и отново по 20 въпроса обща математика и БЕЛ. Хубавото е, че с ЕПи-то можеш да участваш в класирането и за другите специалности, за които не се иска език - направление "Икономика и бизнес" с 15 специалности вътре като маркетинг, застраховаане, икономика на търговията и т.н. или направление Финанси. Така шансовете ти се увеличават, тъй като местата в чуждоезиковото направление не са много.  Simple Smile

# 2 005
Криси,
Точно така. Изпитът по език е отделен изпит във формат слушане с разбиране и разни упражнения (не ги знам на български) - текст с празнини, рекция на глаголите, намиране на подходящи изрази и т.н. Отделно си държиш ЕПИ - ако избереш география, имаш 40 въпроса по география и по 20 общообразователни въпроса от БЕЛ и математика. Ако избереш математика - съответно 40 по-сложни въпроса от математиката и отново по 20 въпроса обща математика и БЕЛ. Хубавото е, че с ЕПи-то можеш да участваш в класирането и за другите специалности, за които не се иска език - направление "Икономика и бизнес" с 15 специалности вътре като маркетинг, застраховаане, икономика на търговията и т.н. или направление Финанси. Така шансовете ти се увеличават, тъй като местата в чуждоезиковото направление не са много.  Simple Smile
Сърдечно благодаря за разяснението  Hug  bouquet

# 2 006
Как да предотвратя или поне да намаля увисването на гърдите заради кърменето? Много се притеснявам. Сега съм като сексбомба, от бременността. Но после....... Давайте съъвети, моля ви. Хелп ми Praynig

# 2 007
Споко! Като спреш да кърмиш още ще си като сексбомба. Само, че гръмнала. Joy

# 2 008
  • София
Как да предотвратя или поне да намаля увисването на гърдите заради кърменето? Много се притеснявам. Сега съм като сексбомба, от бременността. Но после....... Давайте съъвети, моля ви. Хелп ми Praynig

Гърдите НЕ увисват от кърмене

# 2 009
Мастопатията също е решение, за съжаление.
Но докато си жива ще ходиш на мамолог и мамограф точно, по часовник.

Общи условия

Активация на акаунт