Преди година родителите ми си купиха климатик. MITSUBISHI MSZ-CS28T.W, мисля, че това е цялото наименование на модела.
Климатика е чудесен, работи си добре, но проблема е в това, че инструкциите са на чпонски. От фирмата, която ги продава, нещо ни мотаят, че щели да преведат упътването, вече година няма резултат. Имаме книжка на японски, чиито превод ще ни струва сигурно колкото климатика.
Дадоха ни някакво упътване за друг модел, то по-скоро е кое копче за какво служи, но не отговаря на 100% за нашия климатик. Има екстри, които искаме да ползваме, а не знаем как. Примерно влагоабсорбатор, има такава опция, но...Ако има някой с такъв модел климатик и сподели, как го ползва, ще съм му много признателна.

Проверих в Гугъл, но ми дава само японски страници и йероглифи. С опцията за превод е безсмислено...

Тук има упътвания за климатици няколко модела : http://varnaklima.com/index.php?pages=remote_controls Дори за Митцубиши изтегли го и го виж може да ти свърши някаква работа макар, че не е за точно определен модел
Точно! И аз съм си оправяла ципове с клещи, в 85 % от случаите се получава. Успех!