?Въпроси всякакви?

• 1 875 454
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Здравейте момичета!
Незнам към коя тема да се обърна, затова ще питам тук пък дано ми помогнете.
В работата се работи на смени като се изчислява сумарно спрямо 8ч работен ден.Досега работех само редовна смяна което ме устройва идеално,но сега стана малка реорганизация и новата шефка иска да мина в смяна без нощен труд/да поясня че имам 3 деца- близначки на 12г и малка дама на 3г/.Има ли закон или нещо друго което да ми осигури оставането на 8 часа .
Надявам се да съм го обяснила добре.

# 2 056
Някой да знае от къде мога да си дръпна песента на Михаил Белчев "Кръгла маса"?

Ето я тук в текст ако можете да се ориентирата, за да си я припомните.

Благодаря.

# 2 057
Би ли ми казал мобилния оператор кое говедо с "неизвестен номер" ми звъни периодично и затваря? Или само на полицията дават такава информация? 
Няма да ти каже Simple Smile Даже и полицията не знам дали ще ти помогне в случая, защото на тях им трябва причина (заплахи примерно) за да образуват дознание и евентуално да накарат оператора да проследи обаждането Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 21:00 от krokifena

# 2 058
Как се отваря data base файл? Като го отворя с notepad и wordpad ми излиза това весело редче  Grinning

xEу№фvІY>+'ЎqХ-fY'т[EШСV®™ф›¤fњyМ7X?яT¤ўAzЙЈсЁTІљж5чёР{jЭД

# 2 059
Как се отваря data base файл? Като го отворя с notepad и wordpad ми излиза това весело редче  Grinning
xEу№фvІY>+'ЎqХ-fY'т[EШСV®™ф›¤fњyМ7X?яT¤ўAzЙЈсЁTІљж5чёР{jЭД

Отваря се с програмата с която е бил създаден. Кажи му точното разширение на файла (трите букви след точката) да ти кажем с коя програма се отваря Simple Smile

# 2 060
Как се отваря data base файл?

А защо ти е да го отваряш? По-добре не пипай, където не ти е работа...  Laughing

# 2 061
  • В голямото море...Живот
Препоръчайте счетоводна програма за водене на едностранно счетоводство.

НОМИНАЛ
Комплексна е и има всичко,и е безплатна.

# 2 062
Имам едно неприятно чувство.Не знам как да го обясня,но има един човек-появи се скоро и пише само в една тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=274482;sa=showPosts
Моля,прочете и ми кажете какво мислите.

# 2 063
Имам едно неприятно чувство.Не знам как да го обясня,но има един човек-появи се скоро и пише само в една тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=274482;sa=showPosts
Моля,прочете и ми кажете какво мислите.

Аз видях и следя темата, точно след неговият "запис"
Мисля, че просто не трябваше да казва-това което каза.
Но всички постове след това, са напълно излишни и не трябваше да го нападате, и да удължавате "спора" . Не искам да съм на мястото на авторката в момента който ще отвори темата.
Ако никой не беше отговорил след него, постът му щеше да мине и замине, а така се разрасна много, а и може да продължи много.

Просто го помолете на лични, да не пише повече в темата, и ако е възможно и има желание, да си изтрие постовете, както и вие. Излишни са, има голямо напрежение и мъка в тях. И аз исках да изкажа мнение, но няма да го направя. Hug

# 2 064
Благодаря на Дон за отзивчивостта!  bouquet

Сийче, аз не искам, те ръцете сами пипат  Laughing

Колкото до терзанията на джоджо, мисля, че човекът е изказал чисто прагматично мнение с първия пост, а със следващите иска да обясни, че то е такова. Явно знае за какво иде реч и е решил, че ще е полезен ако покаже малко реализъм там, където съчувствието и мъката надделяват. Не виждам лоша умисъл, дори и резултатът да е лош. А кое е по-добре за авторката, да живее с надежда или да приеме загубата, и кое е по-страшно реалността или неизвестността, не можем да знаем. Тя сама ще избере за себе си. При всички случаи е тежко така, че да на забиваме пръст в раната. Дано Виктор е жив и здрав Praynig

# 2 065
Здравейте момичета!
Незнам към коя тема да се обърна, затова ще питам тук пък дано ми помогнете.
В работата се работи на смени като се изчислява сумарно спрямо 8ч работен ден.Досега работех само редовна смяна което ме устройва идеално,но сега стана малка реорганизация и новата шефка иска да мина в смяна без нощен труд/да поясня че имам 3 деца- близначки на 12г и малка дама на 3г/.Има ли закон или нещо друго което да ми осигури оставането на 8 часа .
Надявам се да съм го обяснила добре.
Мисля,че има такъв закон който защитава многодетните майки,бремените и др.подобни.Не съм съвсем сигурна,но търси в Кодекса на труда.Там няма начин да няма записано всичко което те интересува.Успех  bouquet

# 2 066
  • София
Здравейте,момичета;)Аз пак имам въпрос  -  взет апарат  от Технополис - за 1000лева.  Имам гаранционна, на която не е упоменат срок на гаранцията. Те ми го приеха, но туко що ми се обадиха  да ми кажат, че гаранцията е едногодишна - тоест изтекла е преди месец. На въпроса ми, че всичките уреди са вече с по 24 месечна гаранция,те се опитаха да ми обяснят, че не е така.Какво да правя сега? Как да си търся правата? Към кого да се обърна?

# 2 067
Можеш да се обърнеш към КЗП - на сайта си имат електронен формуляр за сигнали.
Не ми се търси сега, но съм 99 процента сигурна, че имаш двугодишна гаранция. Дори на гаранционната карта да пише по-малък срок се взима предвид минималният срок, определен в закона.

# 2 068
  • София
Някой може ли да ми каже къде в София има магазин/и, където да се продават етно-аксесоари за дома.......възглавници с пискюли, покривки, разни дървени фигурки и др. подобни с ориенталска насоченост неща?
Много ще съм благодарна ако някой ми помогне  Hug

П.П. Имаше такъв магази на "Раковска", но скоро установих, че са го затворили  Sad

# 2 069
Хвърляй едно око на аукциона от време на време. http://auction.bg/search.php?=&q=%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0 … 1%81%D0%B8+%3E%3E

Общи условия

Активация на акаунт