?Въпроси всякакви?

• 1 875 390
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 250
Лентичката на старт меnюто, която стои отдолу на десктопа по принци, някак си отиде от дясно и сега е вертикална. Как да я върна в старата и позиция?  Simple Smile Simple Smile Много ви благодаря!

Хвани я с мишката, и я провлачи долу. Peace

# 2 251
 Hug  Благодаря! Hug

# 2 252
  • София
Здравейте, дано има някой съфорумец от Своге, защото искам да попитам дали работи басейна? Не мога да открия информация в нета. Благодаря предварително  Hug.

# 2 253
Препоръчайте счетоводна програма за водене на едностранно счетоводство.

Shocked Къде се води едностранно? Конто?
А бе я си разграфи с линийка едина голяма тетрадка Grinning както са правели преди Лука Пачиоли.

# 2 254
Никога не съм имала хронология на скайп, но сега ми трябва нещо от стар разговор. Разбрах, че през C-Doc and set.-app data и бля бля все пак има такава, която се отваря  Ноте Пад. Отварям я, но ми излизат йероглифи, как мога да ги направя четливи?

# 2 255
Никога не съм имала хронология на скайп, но сега ми трябва нещо от стар разговор. Разбрах, че през C-Doc and set.-app data и бля бля все пак има такава, която се отваря  Ноте Пад. Отварям я, но ми излизат йероглифи, как мога да ги направя четливи?

Не можах да разбера какво искаш да направиш. Ти казваш че никога си НЯМАЛА хронология на скайп следователно скайпа просто не ти пази никаква хронология. С една дума няма какво да прочетеш. Как ще прочетеш нещо което го няма...

# 2 256
Shocked Къде се води едностранно? Конто?
А бе я си разграфи с линийка едина голяма тетрадка Grinning както са правели преди Лука Пачиоли.

Намерих си. Микроинвест имат и такава Simple Smile

# 2 257
Възможно ли е хем от носа ти да тече бистър секрет, хем да имаш задна хрема с гнойни секрети  newsm78

# 2 258

Не можах да разбера какво искаш да направиш. Ти казваш че никога си НЯМАЛА хронология на скайп следователно скайпа просто не ти пази никаква хронология. С една дума няма какво да прочетеш. Как ще прочетеш нещо което го няма...
Taка е, не съм имала никога хронология, но ми казаха, че все пак компютъра си пази някаква из разни папки...И е така наистина, даже ги намерих, но самият текст в тях е кодиран, криптиран или нещо подобно. Излизат някакви квадратчета, въпросителни...Та питах дали съществува някаква програма за разчитане на такъв текст, знам ли и аз, не ги разбирам много тези неща?

# 2 259
Taка е, не съм имала никога хронология, но ми казаха, че все пак компютъра си пази някаква из разни папки...И е така наистина, даже ги намерих, но самият текст в тях е кодиран, криптиран или нещо подобно. Излизат някакви квадратчета, въпросителни...Та питах дали съществува някаква програма за разчитане на такъв текст, знам ли и аз, не ги разбирам много тези неща?

Значи, този който ти е казал това те е излъгал. Това което си намерила е някаква служебна информация на скайп която се използва от програмата и не е предназначена за четене от хора. Затова излиза на маймуница. След като си дала скайпа да не пази хронология на разговорите, то скайпа просто не пази хронология и няма какво да се прочете.
Иначе нали си представяш какво ще стане - пиша си аз с любовницата си например по скайпа и съм му дал естествено да трие хронологията от разговора. Обаче жена ми влиза след мен и като теб намира някакви си файлове и без усилия изкарва хронологията на разговора ми с любовницата... Е, няма как да стане това иначе доста бракове по целия свят щяха да ги няма вече...А скайпа щяха да го скъсат от съдебни дела...

# 2 260
И аз мислех, че това е хронология.

# 2 261
По повод запитване за възстановяване на хронология в скайп,ако предварително не сте си задали такава това намерих в нета-

...if you don’t save the history on your own computer, you won’t be able to access them. The server erases the files after about 15 minutes. That’s the time during which you can edit a post in your common window. If it is a group room, you have about 1 or 2 hours in which to edit a post (yours or another member, if you are the creator).

В превод на български горе-долу:

"За съжаление, ако не си запазите историята на собствения си компютър, вие няма да можете да я посетите. Сървърът изтрива файлове, след около 15 минути. Това е времето, през което можете да промените съобщението си в общият си прозорец. Ако става дума за общ чат, имате около 1 или 2 часа, за да промените съобщението (Вашето или на друг член, ако създателят сте вие).

# 2 262
Благодаря за разясненията!

# 2 263
Моля за съвет или за разяснение:
Имам лаптоп на който от страни има NETGEAR и за Интернет хващам сигнал от хотела до нас.
От 3-4 дни се повяват различни звучи.
Първия път звучеше като радио на немски.
Втория път само шум.
А сега ни изнесе цял концерт.Поне музика беше хубава  Mr. Green
Дъщеря ми гледаше филм по VBOX и се разпищя.
Доста трудно го рестартирах.Все някакви надписи.
Мислех,че е от скайпа и махнах микрофона,но той сега не беше включен.
Никаква идея нямам от къде идва звука и как мога да го спра повече да не се появява.
Нищо не разбирам от компютри  Embarassed

# 2 264
Въпрос:
Като купих лаптопа (с Виста съм) в едната страна на десктопа имаше няколко приложения:картинки се сменяha,можеше да се пишат бележки,часа се показваше даже можеше и да си отглежда цвете.Въпроса ми е къде се е дянало това приложения,защото от мноого време го няма,а искам да е там.Благодаря предварително за отзовалите се.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт