?Въпроси всякакви?

• 1 875 275
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 2 415
Защо витамините не ме хващат като алкохола и не ми става така готино?

# 2 416
аз успявам да излъжа моя принтер, точно така,както е казала 7/8....следвам определени стъпки, давам на принтер, после настройвам така,все е дно поставям нова глава, задавам отново всички параметри и т.н.
Ако искаш подробно - ще трябва да питам мъжо,че аз не помня наизуст кое как се правеше

а относно телефона - благодаря, ще го сменям тогава

Когато сложа старата (напълнена ръчно) глава,изобщо не ми дава никакви настройки да правя,нито да следвам стъпки.Иска само да си изпринтира един лист за тест и ми казва,че главата е празна. Sad

# 2 417
Преди няколко дни случайно в Замунда попаднах на един каталог с актьори.Някой при коментарите беше дал  една страница, кьдето имаше всички актьори и  линкове кьм  филмите,  които има в Замунда с тях.Не си запазих страницата и сега не мога да ги намеря.Някой знае ли кьде има такьв каталог там или на друго място?Благодаря предварително.

# 2 418
Преди няколко дни случайно в Замунда попаднах на един каталог с актьори.Някой при коментарите беше дал  една страница, кьдето имаше всички актьори и  линкове кьм  филмите,  които има в Замунда с тях.Не си запазих страницата и сега не мога да ги намеря.Някой знае ли кьде има такьв каталог там или на друго място?Благодаря предварително.

В Замунда незнам дали има,но тук има каталог.Можеш да си избереш различни опции-име на актьор,име на филм,по жанр,по година.http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive#

# 2 419
Благодаря много.  bouquet

# 2 420
Когато сложа старата (напълнена ръчно) глава,изобщо не ми дава никакви настройки да правя,нито да следвам стъпки.Иска само да си изпринтира един лист за тест и ми казва,че главата е празна. Sad

Твоята работа няма да стане така както я мислиш за съжаление. От няколко години повечето производители на мастилени принтери слагат в оргиналните глави специален чип който запомня че главата е свършила мастилото и колкото и да я пълниш вече няма смисъл защото чипа на главата постоянно ще казва на притера че тази глава вече е празна. Това е направено с гадната цел да не могат да се пълнят главите повторно, а да те принудят да си купуваш всеки път нова оргинална глава на двойна цена...
Ако все пак държиш да си пълниш главите отиди във фирма за пълнене на глави с мастило които се занимават само с това. Там те правят някаква шашма и мамят принтера като слагат фалшив чип.

# 2 421
Защо витамините не ме хващат като алкохола и не ми става така готино?
                            Провери срока на годност  Peace.

# 2 422

Твоята работа няма да стане така както я мислиш за съжаление. От няколко години повечето производители на мастилени принтери слагат в оргиналните глави специален чип който запомня че главата е свършила мастилото и колкото и да я пълниш вече няма смисъл защото чипа на главата постоянно ще казва на притера че тази глава вече е празна. Това е направено с гадната цел да не могат да се пълнят главите повторно, а да те принудят да си купуваш всеки път нова оргинална глава на двойна цена...
Ако все пак държиш да си пълниш главите отиди във фирма за пълнене на глави с мастило които се занимават само с това. Там те правят някаква шашма и мамят принтера като слагат фалшив чип.

Този моя уж няма чип,но май ще трябва да го занеса при някоя фирма.Четох из инернет,има дадени стъпки как да се лъже,но засега нещо не се получава. Sad

# 2 423
Дон, а не може ли да се цака този чип превантивно - без да чакаш да свърши мастилото, да допълваш периодично.

# 2 424
Дон, а не може ли да се цака този чип превантивно - без да чакаш да свърши мастилото, да допълваш периодично.

Може, всичко може. Българския гений е намерил цаката на всичко. Само че аз не знам точно как става. Най-добре е да питаш във фирма за пълнене на глави там се занимават само с това. Аз също имах такъв проблем преди години обаче главите ми ги пълнеха във фирма и там си се оправяха с чиповете както си знаят. Не съм ги питал как става

# 2 425
Ани, определено все нещо ще ми допадне, мерси Simple Smile

Надявям се, за нищо!

# 2 426
Най големия каталог на филми и актьори imdb.com

# 2 427
Ако на някого му трябва данни с имейли, насреща съм  Mr. Green Тъкмо получих писмо от Телетрейд да си открия някаква сметка, а писмото е пуснато до около 300 имейла.
За колко мога да ги изтъргувам?  Thinking Mr. Green

# 2 428
Ако на някого му трябва данни с имейли, насреща съм  Mr. Green Тъкмо получих писмо от Телетрейд да си открия някаква сметка, а писмото е пуснато до около 300 имейла.
За колко мога да ги изтъргувам?  Thinking Mr. Green
                            Не знам, но търгувай тайно, а явно заведи дело за щети, че твоите данни се показват на още 299 човека.

# 2 429
Мда. Шегаджийски го пуснах тоя пост, ама си е така за данните.
Ще ме налази спам.

Общи условия

Активация на акаунт