?Въпроси всякакви?

• 1 875 255
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 2 490
                             Как автоматично да сравня две таблици (.xls примерно) или поне две колони в един документ (мога да копирам единия документ в другия). Без писане на заявки (код), ако може  Crazy.

# 2 491
                             Как автоматично да сравня две таблици (.xls примерно) или поне две колони в един документ (мога да копирам единия документ в другия). Без писане на заявки (код), ако може  Crazy.

Какво има в тези колони? Ако са числа например, можеш да си направиш трета колона и да й зададеш формула = първа колона - втора колона. Така в новата колона ще имаш 0 за еднаквите числа и различно от нула за различните. Можеш после и да сортираш по новата колона, за да видиш различните по-лесно.

# 2 492
                             Как автоматично да сравня...
...Можеш...
                           Мерси   bouquet. Но ми трябва за всякакъв тип данни... Имаше начин автоматично да сравнява документи, но днес (вече вчера) съм тооолкова изкуфяла  Crazy...

# 2 493
Да ми препоръ4ате сайт  Naughtyбез регистрации за фрии уплоудване на фаилове(май така се казва..например искам да покажа снимки на даден 4овек и вместо да му ги пускам директно на компа ги ка4вам на сайта и му  пускам линка) newsm78 и да се отваря от 4ужбина
 Rolling Eyes
Преди ползвах 4Storing.com но сега от няколко дни не се отваря Cry

# 2 494
Да ми препоръ4ате сайт  Naughtyбез регистрации за фрии уплоудване на фаилове(май така се казва..например искам да покажа снимки на даден 4овек и вместо да му ги пускам директно на компа ги ка4вам на сайта и му  пускам линка) newsm78 и да се отваря от 4ужбина
 Rolling Eyes
Преди ползвах 4Storing.com но сега от няколко дни не се отваря Cry

Picasa.
Инсталираш Picasa на твоя компютър. Правиш си албумче в интернет и му изпращаш линка. Освен това той ще вижда само албумчетата, за които си му изпратила покана за разглеждане.
Софтуерът е безплатен.
http://picasa.google.com/features.html

Някой знае ли какъв е сега редът за подмяна на лични документи във ВТОРО районно в София? Има ли номера, тетрадки, опашки и колко се чака?

# 2 495
Ровейки се в един форум прочетох следните услуги предлагани от потребител:

7. правя регистрации в сайтове и форуми - (попълват се - уеб сайт, интереси, сигнатура и др. такива) (плаща се ако сте доволни!)

8. публикувам коментари в блогове (като при всеки коментар се попълва урл на вашия сайт) - имам мой списък (плаща се ако сте доволни!)

10. Пиша коментари/теми в форуми/сайтове с цел развитие (плаща се ако сте доволни!)

Това някаква нова професия ли е и какво е заплащането ?

# 2 496
Ха, интересно! Пиши му на лични и питай! А после, ако споделиш тук, ще е много добре  Laughing

# 2 497
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мога ли през Интернет да си видя какви висящи глоби/фишове имам в КАТ без да ходя чак до там? Преди време се говореше за такава опция, днес прерових сайта им, но не намирам нищо.

# 2 498

Това някаква нова професия ли е и какво е заплащането ?

Присъединявам се към въпроса!  Money
Разполагам с много свободно време и имам трета категория машинопис, по десетопръстната система.  bowuu

# 2 499
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, имам едно питане. Мъжът ми се води по лк на адрес в апартамента на свекъра, а живеем задено в моята къща, задължително ли е да му направим адресна регистрация на моят адрес?

# 2 500
desi02 задължително е да му направите ПОНЕ временна адресна регистрация
За постоянната -  може да си остане на старата  Peace

# 2 501
Преди малко проверявах какво се случва с приватизационните ми бонове и се сетих ,че имам стара спестовна книжка кьм ДСК.Тя е от 1985г.Баща ми е внасял детските ми там.Знае ли някой как и кьде мога да проверя дали е останало нещо в нея или направо да ходя в ДСК да питам?

# 2 502
Преди малко проверявах какво се случва с приватизационните ми бонове и се сетих ,че имам стара спестовна книжка кьм ДСК.Тя е от 1985г.Баща ми е внасял детските ми там.Знае ли някой как и кьде мога да проверя дали е останало нещо в нея или направо да ходя в ДСК да питам?
В ДСК с книжката. Една такава зелена трябва да е.  Peace

# 2 503
  • В голямото море...Живот

Обади се по телефона ако не ти се разкарва.

# 2 504
Да ,зелена ми е книжката .Ще се обадя по телефона дано ми направят справка Peace

Общи условия

Активация на акаунт