?Въпроси всякакви?

• 1 875 240
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 2 865
  • Перник
Надя, никакво ексе не трябва да натискаш. Трябва ти бутващт диск с вградени САТА драйвери. http://search.data.bg/ready/cdc971fad102ca552aaaabc46a4aebec/XP_ … H10_joroooooo.iso или http://presents.data.bg/p/files/Windows%20XP%20SP3%20Mass%20Storage записваш ги с Burn image опцията на неро, слагаш в ЦД-то на, рестартираш, бътваш и инсталираш.
[/quote]

Благодаря ти за отговора. Точно така направих. И след доста несполучливи опити и много четене в нета, накрая успях.
Проблемът ми беше, че не можех да инсталирам на този комп. никаква програма, нито неро, нито бит комет. А на стария комп. мога да запиша само СД, т.е. само ХР. А и в биоса правих едни настройки, дето много не ги разбирам. Но сега всичко е ок.

# 2 866
Къде онлайн мога да проверя  дължим данък сгради? Както има за здравните осигуровки...с ЕГН newsm78

Не всички общини предлагат онлайн проверка. За кой град става въпрос?
Пловдив..община Север(беше преди)

# 2 867
  • Lost in a fairytale ...
Въпрос : как се премахва блог от списъка за следене в blogger? От сума време се опитвам да махна няколко блога и не мога да разбера от къде  Laughing

# 2 868
Как да премахна петна от мухъл от памучна тъкан? Възможно ли е, изобщо?
Ако въпросът не е за тук , дайте  линк, благодаря

# 2 869
  • На брега на реката
И аз с един домакински проблем - гъгриците...как да се преборя с тях, редовно изхвърлям напъплени пакетчета с подправки. Винаги си купувам от малките пакетчета, за да не ме е яд, че ги хвърлям. Но днес в коша замина и голям пакет боб ( за това решението сигурно ще е буркан) и голяма опаковка кокосови стърготини. Бяха безброй, добре, че погледнах, преди да изсипя кокоса в десерта  ooooh!
Знам,че за молци има едни лепенки, има и ароматизирани картончета....но за гъгрици какво да сложа, което и да е безопасно за храните  newsm78
Преди няколко дни пръскахме против хлебарки...от тях няма и следа, но гъгриците не умират  Shocked

# 2 870
Знаете ли,какви такси ще си удържи пейпал за изпращане на пари към чужбина?
И от подателя и от получателя ли си взима?Чух нещо за 3.9 процента от  сумата и ми се вижда доста newsm78

# 2 871

Белина, Доместос пробва ли? Или е цветна?

# 2 872

Белина, Доместос пробва ли? Или е цветна?

Цветна - вениш пробвах , ц

# 2 873
От стената на банята се маха със Саво, а то е нещо с хлор (чиста белина мен, ако питаш). Ама за цветно няма да помогне.

# 2 874
От стената на банята се маха със Саво, а то е нещо с хлор (чиста белина мен, ако питаш). Ама за цветно няма да помогне.
Анж. благодаря Hug Вече е в  кофата Grinning
След Саво Crazy

# 2 875
  • Варна
Въпрос : как се премахва блог от списъка за следене в blogger? От сума време се опитвам да махна няколко блога и не мога да разбера от къде  Laughing
На страницата, на която са блоговете, които следиш под списъка им има Добави и Управление. Натискаш Управление и от там през Настройки за съответния блог влизаш един по един в блоговете, които искаш да престанеш да следиш. Има опция Спиране на следенето на този сайт.

# 2 876
Вече е в  кофата Grinning
След Саво Crazy

Ама ти пробва?!

# 2 877
И аз с един домакински проблем - гъгриците...как да се преборя с тях, редовно изхвърлям напъплени пакетчета с подправки. Винаги си купувам от малките пакетчета, за да не ме е яд, че ги хвърлям. Но днес в коша замина и голям пакет боб ( за това решението сигурно ще е буркан) и голяма опаковка кокосови стърготини. Бяха безброй, добре, че погледнах, преди да изсипя кокоса в десерта  ooooh!
Знам,че за молци има едни лепенки, има и ароматизирани картончета....но за гъгрици какво да сложа, което и да е безопасно за храните  newsm78
Преди няколко дни пръскахме против хлебарки...от тях няма и следа, но гъгриците не умират  Shocked
Явно буболечките си ги купуваме от магазина заедно с подправките.  newsm78
След няколко случки с гъгрици и хвърляне на пакети с подправки, започнах да държа всичко в една кутия в хладилника - спряха молци, гъгрици и подобните им... Crazy  Peace

# 2 878
Моля някой, който е ставал кръстница/кръстник да каже мога ли да стана кръстница без да представя кръщелното си свидетелство, дали ще ми направят проблем ? Обърнах къщата наопаки, прегледах всички документи и не мога, и не мога да го открия. Моля ви Praynig

# 2 879
  • София
мога ли да стана кръстница без да представя кръщелното си свидетелство

Май не.
Сега като се замисля, когато кръщавахме дъщеря ми /това са ми най-пресните спомени/, непременно искаха свидетелството на кръстницата. А с близка приятелка ходихме до църквата, в която е била кръщавана да попитаме за дубликат, пак по такъв повод.

Общи условия

Активация на акаунт