?Въпроси всякакви?

• 1 875 800
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 300
Ръчният ми часовник доста изостава последно време. Смених му батерията, защото си мислих, че там е причината, но уви...Някой да знае как може да се реши проблема или да купувам нов?

# 3 301
  • В голямото море...Живот
Ръчният ми часовник доста изостава последно време. Смених му батерията, защото си мислих, че там е причината, но уви...Някой да знае как може да се реши проблема или да купувам нов?

Ако е нещо специално - часовникар.
Ако не - нов.

# 3 302
Някой знае ли кога ще сменяме часовника с един час назад/дано се изразих правилно  ooooh! Crazy/

На 31 октомври е тази година. При смяната на времето есента ще ставаме 1 час по-късно,а пролетта-1 час по рано. Времето винаги се сменя последната неделя на октомври/март в 3 или 4 през ноща.

# 3 303
Къде в настройките на албумите в Пикаса се задава да не са публични? Никъде не можах да намеря. Помагайте, моля

Още при самото създаване на нов албум може да зададеш дали да е публичен или скрит.

След като вече е създаден, влез в албума, цъкни на Редактиране - Свойства на албума. Опцията е Visibility с варианти
- публичен
- с връзката
- частен

# 3 304
Някой знае ли как да махна/сваля мухъл от пластмаса?

# 3 305
Зависи но с белина смятам 4е ще стане Thinking

# 3 306
Аз съм девойчето с боята за коса.Благодаря за отговорите!  bouquet  bouquet  bouquet
Обикновено втривам боята в корените с пръсти.Вчера реших че с четка за зъби е по-правилно.Преди да почна боядисването ревах и треперех,беше ми трудно да мисля.Да капна боя в корените и да размажа с четка,то покапа по лицето. ooooh!Добре че не ми влезе в окото.На дясното слепоочие се получи егати шарката.Стресирах се.Свърших боядисването,търках със салфетка,с тоалетно мляко,половин час стоях с 3в1 маската на Гарниер и накрая си мазах лицето със скраб.Изчистих се.
Боята е черна,да.
Днеска ми е смешно,вчера беше страшно.

# 3 307
Може ли да се възстанови имейл и кореспонденцията в него  / поради проблеми неотварян повече от 3 месеца / ? И ако може - как ?

# 3 308
Може ли да се възстанови имейл и кореспонденцията в него  / поради проблеми неотварян повече от 3 месеца / ? И ако може - как ?
мисля, че само с писане до администратор, поддържащ пощата би могло да стане....  Thinking

# 3 309
  • София
Благодаря, Mamma Hug

# 3 310
Някой знае ли как да махна/сваля мухъл от пластмаса?
Става със Саво, Белина или Доместос. Аз съм мацала навсякъде: дърво, пластмаса, стена...  Mr. Green Ако искаш пробвай първо на малка част.  Peace

# 3 311
Колко време след подаването по електронен път към НАП на декларации 1 и 6 за осигуровките инфото се отразява на страница "справки" на НОИ?

# 3 312
Знаете ли някой сайт, от който мога да си тегля книги на различна тематика? Трябват ми книги на български.

# 3 313
Знаете ли някой сайт, от който мога да си тегля книги на различна тематика? Трябват ми книги на български.
Тук http://bg.chitanka.info/lib/book и за люб.романи Simple Smile тук http://fanagoria-bg.net/torrents.php?parent_cat=%D0%9A%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8

# 3 314
Трябва да разпечатам от файл- цветно с много добро качество. Къде в София мога да намеря добър лазерен принтер? Направих 2 проби в Офис 1, и в един копирен център, но резултата не ми хареса никак. Sad
Мерси!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт