?Въпроси всякакви?

• 1 869 380
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 615
Ваня, не става ли да го издърпаш с мишката  newsm78

# 3 616
не, това вече го пробвах

# 3 617
Ване, дай втори опит:
 Лента със задачи / Преместване
Свикнали сте да намирате лентата със задачите в долната част на екрана. Можете да я сложите и на някое по нестандартно място- например отляво или в горната част на екрана.
Сложете показалеца на мишката на свободно от обекти  място в Task bar è С натиснат бутона на мишката изместете курсора в посока на страната от екрана, където искате да разположите лентата със задачите è След като лентата заеме желаното от вас положение отпуснете бутона на мишката

http://www.asenevtsi.com/ebooks/pc/ce080.htm

Гадна ситуация и мен ми се е случвало, но силя, че така се оправяше  Embarassed

# 3 618
Tе са си свикнали, ясно е, но защо изобщо са го измислили така?
Ами може да запушват мивката и да я ползват като леген  newsm78.Там да си смесват топлата и студената вода!

Да, да. Точно така правят. Сигурно ще има някакво обяснение за тяхните мивки Simple Smile Някой няма ли познати англичани  да пита Simple Smile

# 3 619
В линка, който дадох със снимката, на предната страница е обяснявано, че на хората така им харесва, свикнали са по този начин и продължават да слагат такива мивки и в новите къщи. Това, че българите имаме проблеми с отделните кранчета, мокета в банята и пр. тях не ги бърка.

# 3 620
  • София
   Ами аз лично, не бих си плискала лицето от мивка, където някой преди това е плюл или си е издухал носа.Ама щом им е удобно така...

# 3 621
Правиш си инсталация от маркучи и си рахат  Peace
Аз така се чудех навремето в една държава защо масово имаше сифони на средата на пода в кухята. А те хората льосват една кофа с вода и белина на пода и изтласкват с едни гумени накрайници към сифона - така чистеха кухните.

Народите имат различни традиции, на нас не ни прави впечатление едно, те са си свикнали с друго и т.н.

# 3 622
Народите имат различни традиции, на нас не ни прави впечатление едно, те са си свикнали с друго и т.н.

Точно така! Мен това с двете кранчета въобще не ме впечатлява, но това, че въобще не си изплакват ръцете или тялото от сапунената вода и направо се избърсват - ето това продължава да ме впечатлява. Но пак - въпрос на навици! Преди повече от 25 години четох една книга за Великобритания "Корените на дъба" на руски (съветски) журналист (тогава много известен) - Всеволод Овчинников, който обясняваше, че пък англичаните страшно се впечатляват, че в нашата част на Европа мивките нямат запушалки (на обществени места) и го питали - толкова ли е страшна кризата, че хората нямат пари за запушалки и ги крадат  Joy.

# 3 623

Точно така! Мен това с двете кранчета въобще не ме впечатлява, но това, че въобще не си изплакват ръцете или тялото от сапунената вода и направо се избърсват - ето това продължава да ме впечатлява.

И чиниите също не плакнат  ooooh!

# 3 624
 newsm78
Изидрва се: приятно, уютно място за пиене на късен чай, т.е да работи след 9, някъде в центъра.
На първо четене се сещам само за Апартамента, някакви други хрумвания?
  bouquet  bouquet

# 3 625
Здравейте, момичета.  Smile  Търся си фитнес зала в района на Цветен квартал, има един до нас на ул. Роза в мазата на едно училище, но има ограничение на тренировките - 12 за 36 лева + 15 за изготвяне на програма от инструктора Smile Можете ли да ми препоръчате някой хубав фитнес на прилична цена? Smile

ПП. Объркала съм цената на фитнеса - 36 е  Simple Smile и Цветния е във Варна. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 22:16 от sylv3r

# 3 626
  • София
Здравейте, момичета.  Smile  Търся си фитнес зала в района на Цветен квартал, има един до нас на ул. Роза в мазата на едно училище, но има ограничение на тренировките - 12 за 26 лева + 15 за изготвяне на програма от инструктора Smile Можете ли да ми препоръчате някой хубав фитнес на прилична цена? Smile
А в кой град е този цветен квартал?

# 3 627
Цветния е във Варна.
На въпроса - 2 лв. са си ниска цена за посещение във фитнес.

# 3 628
Защо на някои места в Англия няма смесител на мивките? Има 2 кранчета отделни, едното с топла вода, а другото със студена? Винаги съм се чудела, сега се сетих да питам тук Simple Smile
И на мен ми е интересно!
Аз съм чувал, че смесителите са измислени от французите, и понеже англичаните ги мразят (французите де), не ползват тяхното "изобретение"

# 3 629
  • София
   Как да кача снимка в блог, като не ми се показват всички функции?Има само за наклонен текст, удебелен, връзка, задраскан текст и цитат!Гледах едно клипче с обяснения, но тези иконки,които се виждат на клипчето, при мен ги няма  newsm78.С Опера съм!

Общи условия

Активация на акаунт