?Въпроси всякакви?

• 1 869 332
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 3 690
В колко часът лягат децата в детската градина?

При нас спят от 13.00 до 15.00ч.

# 3 691
Не ти дава да избираш език ли, или след като го избереш бутонът отново не е активен?

Пробвай и чрез линка, който ти дадох.
Като го избера бутона не е активен... Иначе за кой линк става въпрос? Може да си забравила да го постнеш Simple Smile

Голяма съм пляса ooooh! Ето http://www.kirev.net/2009/05/nokia-5800-xpressmusic-garmin-mobile-xt.html

# 3 692
Някой знае ли колко е средна цена на нощувка - двойна стая в тризвезден (***) хотел в Париж?
И средна цена самолетен билет дотам?
Аз сега ще поровя сега де...

# 3 693
  • София
Вчера по телевизията се заслушах в някакво предаване, ставаше дума точно за Париж! Споменаха за най-ниска цена на самолетен билет 150 евро и пак 150 евро като ориентировъчна цена за нощувка в тризвезден хотел. Но все пак говоря за чуто по телевизора, нямам късмета да споделя от личен опит  Hug!

# 3 694
# 3 695
Ехааа, то имало цяла тема!  Blush Много благодаря!  Hug

# 3 696
Трябва ли да махна копчетата на палто,преди да го занеса на химическо чистене?

# 3 697
Трябва ли да махна копчетата на палто,преди да го занеса на химическо чистене?

Не.

# 3 698
благодаря,Аргун Peace

# 3 699
Мечка Малинарка , точно от този линк и още един гледам и следвам нещата, но...Ще го мисля, че сега съм на работа, мерси все пак Simple Smile

# 3 700
Има ли държавна такса за пререгистрация на фирма?
Днес изчетох толкова много инфо, според което няма. А имам спомен, че в АВ има залепена бележка, на която пише такса - 50 лв  Rolling Eyes
Лошото е, че тук в АВ няма кого да се попита. Освен хората на опашката.

# 3 701
направих задължителната регистрация на сдружение с нестопанска цел в Министерство на правосъдието. Да чакам ли да ме информират за регистрацията или да звъня да питам? Все пак в закона е заложена и опция за мълчалив отказ... искам да съм спокойна, че регистрацията е наред.

# 3 702
Не съм наясно, но щом сама казваш какво е заложено в Закона Thinking по-добре си питай.

# 3 703
Има ли държавна такса за пререгистрация на фирма?
Днес изчетох толкова много инфо, според което няма. А имам спомен, че в АВ има залепена бележка, на която пише такса - 50 лв  Rolling Eyes
Лошото е, че тук в АВ няма кого да се попита. Освен хората на опашката.

Прергистрацията е безплатна, но се плаща 50 лв за публикуване на ФО.
Ако си подадеш документите онлайн ти приспадат от цената, но забравих колко.
По-удачно е да се отиде на крака, че ако има проблеми с документ да не ти откажат и от там нататък нова процедура и нови пари.

# 3 704
Онлайн е 35 лв за ГФО.
Мерси, БО!

Общи условия

Активация на акаунт