?Въпроси всякакви?

• 1 869 319
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 705
  • София
   От колко годишни, децата могата да се возят в колата, само с колан?

# 3 706
  • В голямото море...Живот
По закон е след 12г.
Но не става някак си да сложиш 50 килограмово 10 годишно дете на столче   Rolling Eyes - примерът е с моята племенница.

# 3 707
  • София
По закон е след 12г.
Но не става някак си да сложиш 50 килограмово 10 годишно дете на столче   Rolling Eyes - примерът е с моята племенница.
Много ти благодаря!

# 3 708
И при мен голямата мечка е на 7 години - 33 кг и 136 см Rolling Eyes ми не става...то детето нито се събира в столче, нито на задната седалка на скосената кола. Главата му опира в стъклото (опел тигра). Няколко пъти са ме спирали, не са ми правили проблем за нея.

# 3 709
По закон е след 12г.
Ако надвиши 1.50 на височина, не е необходимо да е навършило 12г.

# 3 710
Това е важно уточнение. Мерси, Вълчо.
(явно десетината см разлика в седнало положение в ниската кола не правят впечатление на полицаите)

# 3 711
  • Варна
Това е важно уточнение. Мерси, Вълчо.
(явно десетината см разлика в седнало положение в ниската кола не правят впечатление на полицаите)

Без столче се возят деца над 12 години и над 36 кг.. Така знам аз. Grinning

# 3 712
Над 150 см и над 36кг.  Peace

# 3 713
Някой купувал ли си е скоро гумени ботуши и от къде? Иска ми се да са по-шарени, като вали така и така ще гледам все локвите и в краката, поне да са ми шарени ботушите.

# 3 714
argun, в събота видях в един магазин на Рънърс /така ли се пише?/. В най-различни разцветки. Шарени бяха. И девойки по улицата, обути в такива видях.

# 3 715
Аргун,що не си купиш онлайн?Има много сайтове и голямо разнообразие Peace

# 3 716
  • Варна
argun. ти не беше ли от Варна? Ако да, в Гранд мол, в магазина на Дайхман имаше голямо разнообразие. ( Гледах ги обаче лятото, сега може да е намалял изборът)

# 3 717
Може ли някой да ми помогне.Преди време тук в клюкарника имаше пусната тема за евтин хотел в София.Нещо не мога да открия темата,а ми се налага да намеря стая за две приятелки.Благодаря предварително.

# 3 718
Мерси за отговорите  Hug
Първо ще проверя в Рънърс, мисля, че имат магазин срещу зала Универсиада, ако не намеря, ще потърся във Варна. Почти изключвам интернет, защото докато намеря сайт, докато дойдат ботушите и дъждовете ще са свършили. А ми трябват и са ми важни, защото сутрин кучето ме влачи по всички локви и кални свлачища.
Още веднъж благодаря!

# 3 719
  • Варна
Може ли някой да ми помогне.Преди време тук в клюкарника имаше пусната тема за евтин хотел в София.Нещо не мога да открия темата,а ми се налага да намеря стая за две приятелки.Благодаря предварително.

Евтин, евтин, колко да е евтин? През февруари, бях в София в хотел Медик, 60лв беше цената на двойна стая. Стаите са сравнително хубави самостоятелни (т.е. не се минава през рецепция.) прилично обзаведени, Чистотата беше на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт