?Въпроси всякакви?

• 1 869 243
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 765
А,да, там също, но по принцип питам за района около кръстовището с Каблешков?

# 3 766
  • Italia
Как е ''Следва продължение" на испански?

Ако става въпрос за филм/серия се използва "continuará"

# 3 767
Да и аз така го знам, но в момента ми трябва за разказ.

# 3 768
  • Italia
Според мен и на песен можеш да го използваш, стига да е този смисъла... Напиши цялото изречение, имам тука двама испанеца, ще ги питам...

# 3 769
Pedro le encantan los deportes extremos.Еl va y se prepara para saltar, pero .... Следва продължение. Grinning

# 3 770
А,да, там също, но по принцип питам за района около кръстовището с Каблешков?
Аз живея тук, но така и още не съм разбрала. Ще поразпитам кварталните клюкари:) Питаш за разкопките успоредно на трамвая, нали?
А иначе на мен ми е интересно за онова след моста на НДК. Не стига, че е затворено и си е предпоставка за ПТП, ами и никой нищо не работи по него поне от месец.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 12:57 от Heltah

# 3 771
  • Italia
Каза, че няма проблем да го запишеш така. Нали правилно съм разбрала, че продължението след pero ще бъде в следващата част на разказа, да кажем, след известен период от време?

# 3 772
какво е това дърво с тези плодове - жълто-оранжеви на цвят са,кръгли,дребнички, има го на две -три места в града,при откъсване плодовете миришат леко подобно на лимон,по стъблата има бодли
малкия къса плодовете,за да си играе с тях като топчета,но се притеснявам да не е нещо отровно

# 3 773
Аз мисля, че си е точно лимон или див лимон. Откъсни едно листо и го разтъркай-сигурно и то мирише на лимон. В Атина съм виждала точно такива по улиците. Лимон е, но не е ядлив.

# 3 774
Изтеглих преди много време за малкия ето тези игри и сме ги гледали хиляда пъти. Сега обаче започва да отваря ехе файла и след някоя друга секунда ми излиза това съобщение. Свалих на ново игрите и пак същото. Къде може да е проблема някой има ли идея?

# 3 775
Изтеглих преди много време за малкия ето тези игри и сме ги гледали хиляда пъти. Сега обаче започва да отваря ехе файла и след някоя друга секунда ми излиза това съобщение. Свалих на ново игрите и пак същото. Къде може да е проблема някой има ли идея?

Преди това разархивирваш ли, нищо че ти излиза файла с ексето?

# 3 776
⅞ ...and Happily Ever After, сега пробвах и разархивирано, но пак е така: започва нормално да се отваря и после ми пише, че не може да разчете.

# 3 777
Да питам ползващите интернет-банкиране. Говоря си с моя позната и тя ми каза, че е добре като се банкира да се ползва браузър, различен от основно употребявания. От съображения за сигурност.
Вие така ли правите?

# 3 778
  • В голямото море...Живот
ДА.

# 3 779
Никол, благодаря ти, но вече го предадох.Отново благодаря за бързият отговор и отделеното внимание.  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт