?Въпроси всякакви?

• 1 869 167
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 840
  • София
Благодаря Tumba_lumba Simple Smile, гледах правилата, ама толкова съм гледала явно Simple Smile

# 3 841
Пробвай със слушалки , ако имаш . Ако с тях имаш звук , значи е от буфера.

Проблема явно е в буфера, сигурно е изгорял? На слушалки имам звук.
Благодаря ви за помощта!

# 3 842
Тъй като в момента съм с някакъв гаден Power Point 2007, а ми искат презентация за 2003, как мога да го направя, за да се чете на 2003?

# 3 843
  • Перник
Когато сейфваш файла, нали ти се отваря прозорец, къде да ти се запамети. От там избираш име на файла, а точно под името има падащо меню и от там избери Power Point 97 - 2003.

# 3 844
малко ми е смешен въпроса,но понеже споря,та кажете:
Грипа е заразен и при целувка се предава на 100%.Въпроса ми е:при полов акт предава ли се,защото е лигавица?

# 3 845
малко ми е смешен въпроса,но понеже споря,та кажете:
Грипа е заразен и при целувка се предава на 100%.Въпроса ми е:при полов акт предава ли се,защото е лигавица?
Thinking Интересно , а дали се предава при френска любов Wink

# 3 846
Той може да се предаде, но по въздушно капков път (чрез пръски във въздуха...), а не по полов  Peace (за да играе роля тази лигавица, за която питаш е нужно кашлицата да прозхожда от други места  Joy )

# 3 847
  • Варна/Лондон
(за да играе роля тази лигавица, за която питаш е нужно кашлицата да прозхожда от други места  Joy )
Ох, това моето въображение! Joy Joy Joy

# 3 848
Той може да се предаде, но по въздушно капков път (чрез пръски във въздуха...), а не по полов  Peace (за да играе роля тази лигавица, за която питаш е нужно кашлицата да прозхожда от други места  Joy )
Значи съм права-не се предава. Flutter

# 3 849
  • София
Ако изпускането на газове отзад може да се сметне за кашлица, тогава може да се предаде при съответния полов акт ...
 Joy

# 3 850
Да се запише точно в този му вид в дебелите медицински учебници.  Mr. Green

Случаааайно мернах някакво предване по Нова ТВ - Истината за нас, май ...  newsm78
На колко години са жената и момчето?  Shocked

# 3 851
Тя на 36, той на 20.

# 3 852
Ако изпускането на газове отзад може да се сметне за кашлица, тогава може да се предаде при съответния полов акт ...
 Joy
hahaha Joy hahaha

(между другото  може да млящиш грипозен по цял ден, и пак да не се заразиш, ако си с достатъчно устойчив имунитет) Аз съм пример честичко Mr. Green

# 3 853

Хм, момчето ми изглежда доста по-малко. Мерси.

# 3 854
има ли безжични слушалки, които стават за ТВ

Общи условия

Активация на акаунт